Rugby

Au prins gustul victoriei: RC Bârlad – CS UAV Arad 12-15

După RCM Galați, rugbiștii arădeni au mai făcut o victimă din Moldova. De data aceasta, „studenții” au câștigat în deplasare, chiar la Bârlad, pe terenul campioanei Diviziei Naționale din urmă cu două sezoane.

Antrenorul-jucător, Marian Grindei, avea să reușească singurul eseu al primei părți  pentru echipa sa, iar Afloare a transformat pentru egalitatea de la pauză: 7-7. În repriza secundă, „aripa” Butcură a culcat și el balonul în terenul de țintă advers, iar Afloare a mai pus puncte pe tabelă cu o lovitură de pedeapsă. „Bîrladul a reușit un eseu netransformat în ultimele minute, când era prea târziu să revină pe tabelă. Am făcut un joc bun pe ambele faze, mai reușisem un eseu la un moment dat, dar ne-a fost anulat. Ne bucurăm de această victorie, ne dă moral și încredere pentru ceea ce va urma, mai ales că a fost obținut într-un oraș cu tradiție în rugby, unde – de altfel – există și un Centru  de Excelență Olimpic”, a menționat Marian Grindei, antrenor și jucător al CS UAV Arad.

Grindei, Costică, Gabor – A. Farcaș, Cristea – Stoica, Ciocan, Maxim – Afloare, Pușcașu – Butcură, Nastiuc, C. Farcaș, Țepurică – Zsucs a fost primul „15” aliniat de arădeni, pe parcurs mai intrând în luptă Gherdan și Popescu. Urmează două weekenduri libere pentru rugbiștii arădeni și asta pentru că meciurile cu CSM Suceava și Stejarul Buzău au fost amânate. Pe 5 noiembrie, pe arena din Sînicolau Mic ajunge Știința Petroșani.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close