UTA Arad

Utiștii, cu gândul la fostul antrenor: ”Respect R. Nagy”





„Bătrâna Doamnă” s-a prezentat cu un nou tehnician pe bancă astăzi, la Satu Mare, dar jucătorii utiști au ținut să-și manifeste atașamentul față de fostul „principal” demis de conducerea clubului weekendul trecut. În acest sens, au și pregătit în mare taină un tricou alb cu numărul 1 inscripționat cu carioca.

Mesajul ”Respect R. Nagy” ar fi trebuit să fie afișat în cazul în care UTA ar fi înscris măcar un gol contra Olimpiei, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Totuși, fotbaliștii care au rămas pe bancă au avut inspirația să-l imortalizeze într-o poză a colegilor de la UTA Media Design.

14 comentarii

  1. Desi a fost o zi grea,am digerat foate greu infrangerea UT-ei ,acum ma culc linistit dupa infrangerea usor surprinzatoare a echipei oierului! Sper din suflet ca UTA sa-si revina repede din pumni ,este greu de crezut ca s-au adunat 4 infrangeri consecutive si acum moralulu este un pic la pamant! Trebuie gandit pozitiv si sa ne concentram asupra partidei cu Calarasul si daca totul iese bine, urmeaza un program mai lejer, care abia in ultima etapa v-a mai aduce o partida grea ,ma refer la meciul cu Chindia! Multa bafta UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. Asa e , urmeaza 6 etape in care s-ar putea scoate chiar maximum de puncte ( patru meciuri acasa cu Calarasi, Clinceni , Timisora si Berceni si doar doua deplasari la Tarlungeni si Balotesi ) . Echipa ar trebui sa fie constienta ca cu 18 puncte luate din aceste partide am ajunge in mod sigur in primele 5 din nou

      0
      0
  2. Aratati-i respect ca si din cauza lui sunteti unde sunteti.
    Este inadmisibilsa aveti forma fizica pe care o aratati. Stimcu totiica ati facut ce ati vrut cu el si l-ati dus de nas cum ati vrut insa gata. JUCATI SAU PLECATI!

    0
    0
  3. Uite pe ,,plangaciosii,,dupa Nagy ca si el a avut prea mare respect pentru voi care ati mimat fotbalul si ati obtinut doar victorii chinuite…!Cred ca v ati gasit acum nasul( pe Rosu) care nu e adeptul fotbalului la intamplare si cine rezista ramane la UTA,iar ,,plangaciosii,,sa plece !Si acum intreb pe Cojocaru de la Sebis,ca ai lui cred ca iarasi s au invatat cu infrangerile,precum purceii cu latura!Treziti va gloabelor…!Hai UTA !

    0
    0
  4. Respectul ti-l arati prin fapte, nu prin vorbe. Daca il respectau pe Rolly Nagy ar fi pus umarul,la rezultate. Din pacate,la Satu Mare din nou unii si-au batut joc de echipa,degeaba altii au incercat sa repare. Global vorbind, situatia de azi de la UTA nu se schimba doar cu vorba buna. Ce sa-i mai spui lui Burla, de exemplu, cind dupa Brasov , vine Satu Mare. ? Ba chiar te intrebi daca baiatul asta gandeste, sau poate chiar face ceva premeditat. Fotbal de pase greu va face Rosu cu unii dintre ci care sint acum titulari. Oricum, promovarea …s-a dus ! Am fost foarte suparat,vazand cum judeca un fotbalist, in min 10 o faza, in care face maxim de cadou adversarului :eliminare si penalty. Pacat de suporterii care s-au dus cu ei, cu sperante, pacat de ci ce mai credeam in minuni. Greu se va rezolva starea actuala a lucrurilor ,la UTA, doar inlocuirea lui Nagy nu este suficienta.

    0
    0
  5. Asta-i marfa, cu asta defilam!…Prima urgenta: intarirea lotului! Au plecat cei m ai buni atacanti si nu ati adus nimic, apararea este nesdigura, ceea ce explica si rezultatele…:(

    0
    0
  6. Cu lotul actual,nicio sansa la promovare, oricat s-ar stradui Rosu sa faca instructie la antrenamente pt. ca nu ai valori in echipa , in afara de Stratila si atat. Cu promovarea nici vorba de asa ceva ,poate de la iarna incolo daca se vor aduce cativa jucatori buni ,adica vreo 4-5 . In rest numai de bine, hai UTA. !!!!!

    0
    0
    1. mai sunt jucatori buni pt liga a doua…Miron, pt liga a doua si Burla e bun, Andor, Curtuius si Petre…restul jucatori de divizia c maxim!! in frunte cu capitanul Gligor! imi pare rau sa spun asta, nu vreau sa jignesc, mai ales ca din spusele unor prieteni comuni Gligor este altfel un baiat de nota 10 ca si caracter, dar strict dpdv fotbalistic este depasit

      0
      0
  7. Tardiv baieti, tardiv! Trebuia sa-l respectati la Brasov, Sf Ghe, Becicherec si acasa cu Juve. Nu mai era nevoie sa va cheltuiti banii pe tricouri. Si inca ceva, Rosu este aerian, Lacatus 2.

    0
    0
  8. De ce Rosu este aerian, daca nu are jucatori compatibili in teren,ce vrei sa faca omul, sa intre el sa joace. Lui Rosu ca sa faca treba la UTA. ,ii trebuie jucatori buni care sa faca fata cerintelor actuale pe teren,nu sa nu sti sa faci un dribling, o pase data ca lumea nu telefonata sau bubuita. Acesti jucatori ii trebuiesc lui Rosu !!! Nu dau nume dintre jucatorii de la UTA. pt. ca se supara,asta este adevarul la UTA., unii nu au valoare de UTA. si Rosu trebuie sa puna piciorul in prag in pauza de iarna ca altfel, o va pati ca Roly Nagy !!!

    0
    0
  9. Ati uitat cum a pornit proiectul lui Meszar. Baza sunt tinerii de la UTA, cu ei defilam pana se va forma o echipa puternica dar nefiind bani a trebuit sa vanda. Parerea mea este ca Meszar este lasat singur si f mare presiune asupra lui. Roly nu trebuia indepartat pt ca el ia dus pana la portile ligi 1. Au plecat cativa j dar Roly era capabil sa refaca echipa in schimb Rosu nu stie ce se intampla la UTA. Aradul nu l-a asimilat, nu poate fi Roly pt ca el a jucat la UTA si e aradean. Cat despre juniori, nu-l poti jigni pe Tisa, toti au trecut prin mana lui si au fost campioni la categoria lor. Presimt ca nu-l v-a prinde craciunul la Arad.

    0
    0
    1. Gresesti! Roli a fost depasit complet. E numai vina lui ca echipa trece prin pasa asta.
      Il respect ca om, ca utist, ca antrenor insa hai sa nu il mai ridicam in slavi.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button