Fotbal judetean

„Oală” la foc…automat: Glogovăț’ 99 – Victoria Zăbrani 1-4

Chiar dacă a avut destule probleme de lot din pricina absențelor lui Toc (accidentat), Goț (bolnav) Hodan (plecat la muncă în străinătate) și Ad. Avram (nemotivat), Adrian Abrudean a reușit să pună în scenă o „partitură” câștigătoare la Vladimirescu, acolo unde, se pare, formația gazdă va tremura și în acest sezon până la final pentru păstrarea locului în primul eșalon județean.

„Știli” s-a bazat pe execuțiile „veteranului” Olariu și i-a găsit un loc în atac. Iar fotbalistul de 39 de ani a avut nevoie de doar 13 minute pentru a finaliza cu un șut plasat o pătrundere în forță în careu. În paralel, Brutyo a răspuns prezent la șuturile bune expediate de A. Gornic și Bubuș. A venit, totuși, și egalarea din piciorul lui Renato Ardelean, care a transformat un penalty obținut de Tănasă. Finalul de repriză a aparținut din nou vizitatorilor, care au marcat de încă două ori. Mai întâi, în minutul 38, Zele a găsit vinclul porții adverse, iar apoi Crișan a profitat de o bâlbâială a defensivei gazdelor și a stabilit scorul pauzei: 1-3.

Partea secundă a fost în general la dispoziția Victoriei, iar ratările din careul mic ale lui Zele și Iorgovan au anuțat golul patru. Acesta a căzut în minutul 73, când Olariu a reușit dubla cu o reluare puternică din careu, faza fiind creată de Dragomir și Iorgovan. Tot „Oală” a fost și la capătul ultimelor trei ocazii ale confruntării, la una dintre ele nimerind transversala cu un „trasor” de la aproximativ 25 de metri. „Ar fi bine ca jucători mai tineri să-l ia ca exemplu pentru că este un băiat foarte serios care are o motivaţie extraordinară, iar pe această cale ţin să-l felicit în mod special pentru”, a spus Adrian Abrudean despre fotbalistul doar cu 3 ani mai tânăr decât el.

stili

S-a încheiat 1-4, iar Zăbraniul se apropie de prima parte a clasamentului Ligii a IV-a. Sunt foarte bucuros că am reuşit să câştigăm cele trei puncte puse în joc, pentru că nu am avut o misiune deloc uşoară. Cel puţin în prima repriză, când starea terenului a fost una destul de grea, echipa gazdă a jucat cu foarte multă ambiţie, dăruire, însă nici băieţii noştri nu au fost mai prejos.  Victoria e cu atât mai prețioasă cu cât că pe un teren greu am reuşit să avem acţiuni frumoase cu goluri,  cu ratări, practicând un joc destul de bun. Sunt bucuros , mai ales pentru că jucători mei încearcă să pună în practică cea ce pregătim şi, de la zi la zi, vedem un real progres în jocul echipei. Pentru mine acesta este factorul cel mai important. Ca şi cu Păulişul şi azi am avut nenumărate ocazii, plus două bare dar important este că am reuşit să înscriem patru goluri”, a adăugat „Stili” pentru victoria-zabrani.ro.

Formații:

Glogovăț: P. Vîrtaci – Danciu, Stavilă, Tănasă, L. Avram – A. Gornic (Gain 90), Cornea (73 Doboş), R. Ardelean, Magdi (46 Stănescu) – Negrea (83 Chiş), Bubuş

Zăbrani: Brutyo (88 Stănilă) – Topai, Rogojinaru, Zopota, Dragomir – Stancu, Cati, Crişan, Zele – L. Olariu, Iorgovan (84 Rancov)

Arbitri: Cristian Coroban – Emil Arsa, Remus Naghi. Observatori AJF: Iosif Manușov, Ioan Hamza

FOTO: victoria-zabrani.ro.

Comentarii Facebook

0
0

3 comentarii

 1. Domnule Abrudean, interesantă și înțeleaptă judecata dvs, dar în fotbalul din “elita” județului, jucătorii tineri NICIODATĂ nu vor lua ca exemplu un fotbalist cu experiență (care joacă precum la prima sa tinerețe). Pentru acești tineri (extrem de comozi, indolenți și foarte… mercenari), “exemplul” este freza lui Neymar, gagicile lui Ronaldo, banii lui Messi, spectacolele ABC (și DEF sau GHI). Oricare din aceste exemple sunt bune pentru acești tineri cu ifose, dar numai cele bune nu!
  Dacă ar fi așa, și la Mândruloc, tinerii de la Mureșana ar “mânca” terenul… Dar ei nu fac altceva decât să “mânce” nervii antrenorilor!

  0

  0
 2. Felicitari pentru victorie Victoria Zabrani !!!!!
  Incepe incet dar sigur sa se vada mana noului antrenor care , sunt sigur ca va face o treaba frumoasa la noi si poate cine stie , vom putea avea vise marete cu aceasta frumoasa echipa. Se pare ca odata cu plecarea super vedetelor de antrenor si lingai adusi pe interes la club , spuneau ca se poate face performanta la Zabrani doar cu ce tineri , azi Olariu la cei 39 de ani le-a inchis gura . Ce bine ca am scapat de ei . Hai Victoria Zabrani . Sunt mandru de voi .

  0

  0
 3. Bai peluzar frustrat,nu mai jigni ca nu ști ce vorbești….A juca în campionatul trecut cu tineri a hotărât conducerea clubului din Zabrani nu altcineva pentru ca NU ERAU BANI! Explicăm si mie ce ți-au facut copii astia de vorbești asa de ei?Cred ca ar fi bine să vorbești cu conducerea clubului sa afli si tu situația de anul trecut,ca sa poti vorbii în cunoștință de cauză. În rest din tot sufletul numai succes echipei Victoria Zăbrani.PS Peluzar vezi ca pe Olariu la adus la Zabrani Leo Pinta în condițiile în care conducerea nu prea la vrut…..Dar de unde sa ști tu asta ca erai prea ocupat să înjuri niste copii………

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close