Fotbal judetean

De la Mihai pentru Modan pentru trei puncte grele în derby: „Ar putea fi golul sezonului, dar mai e mult până departe”

Una dintre diferențele importante dintre Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș s-a făcut la linia de atac. Flavius Sabău nu a avut pe teren niciun „vârf” de meserie (Vasinc se specializează pe acest post de un an încoace), în timp ce oaspeții au avut două „guri de tun” veritabile. Alin Mihai și-a confirmat valoarea inclusiv în Liga a 2-a, iar Nicu Modan are calități certe de atacant la 21 de ani, demonstrate inclusiv în eșalonul trei, la Luceafărul Oradea.

Sâmbătă, la Zăbrani, cei doi au colaborat pentru golul de trei puncte și poziția de lider solitar a Crișului. „Mă înțelegeam bine și cu Constantin Roșu la Luceafărul, e și el un atacant bun, dar Alin Mihai are ceva în plus. În primul rând, experiența meciurilor puternice, e un veritabil atacant de careu de la care ai ce învăța. Dar, pe lângă faza golului, cred că am avut și alte ocazii clare, am meritat victoria. Eu zic că am jucat mai bine, am fost echipa mai bună, dar încă nu am câștigat nimic”. spune Nicu Modan.

Chiar dacă a stat pe bară două runde în urma eliminării suferite pe finalul disputei cu Felnacul, atacantul lui Mihai Roșca e golgheterul formației cu 8 reușite. Cu siguranță, însă, golul de sâmbăta trecută e cea mai importantă. Ar putea fi golul sezonului, dar mai e mult până departe. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, de acum adversarii se vor mobiliza și mai tare împotriva noastră, căci suntem pe primul loc. Urmează un meci la fel de greu, cu Sîntana, în față cărora avem de luat și o revanșă după eșecul din primăvară. Iar, dacă jucăm cum am făcut-o cu Lipova, nu cred că vom avea mari probleme să ne impunem”, a adăugat „noarul” Crișului,

În vară, Modan a fost aproape de a semna cu divizionara secundă, ASU Poli, dar condițiile contractuale erau de neconceput. „Sigur, aș fi avut ocazia să joc mai sus, dar cred că acest lucru era de scurtă durată. Am rămas la Chișineu Criș pentru a încerca promovarea, iar la anul, după cum se prezintă lucrurile, s-ar putea să fim același eșalon cu Poli. Așadar, pasul înapoi este o chestiune de moment”, a concluzionat fotbalistul bihorean.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close