National Sebis

Primul kenyan din istoria fotbalului arădean ar putea juca la Sebiș





Călin Cojocaru își mai dorea încă din vară un junior cu profil ofensiv la Național Sebiș, dar acesta a sosit de abia acum. De ieri, la antrenamentele echipei s-a prezentat Erick Omondi Molo, un mijlocaș de 18 ani din Kenya, care ultima oară a evoluat în eșalonul secund al țării sale, la FC Jacaranda.

Acesta ar mai avut oferte din ligile doi și trei din Germania, dar a ajuns la Sebiș, unde, dacă va fi legitimat, va fi primul fotbalist kenyan din istoria fotbalului arădean. În sportul rege local, s-au perindat în special pe la UTA nigerieni, camerunezi, ivorieni, senegalezi și mozambicanul Sitoe, dar niciodată un kenyan.

 

4 comentarii

  1. atentie pentru national! avem un exemplu trist – pancota. d-le primar cresteti jucatori romani, lasti strainii pentru altii. obligatia cu juniorii nu a fost introdusa pentru juniorii africani – ci pentru cei romani. va urez mult succes.

    0
    0
  2. Cojocarule,vezi ca kenyenii nu rezista la frig si ploaie si se trag la ,barlog precum ursii,,,deci cauta un junior roman!Vezi ca ai meci fatal cu Galda lui Paul Ciuca care vine sa ciupeasca cel putin 1 punct la Sebis !Deci ai viata grea ,,dupa atatea batai,,neasteptate…Fostul utist care nu mai putea alerga pe nume S.Szekely ajuns la Ighiu,a fost dat afara impreuna cu unul Toma,caci mimau fotbalul…!D-le Feies,baga te in ei ca au uitat cum e la victorie…!D l Piros cu Pancota sa a crezut ca pune mana pe cinsprezece mii de E de la Massone si nu se mai implica in salvarea Soimilor,dar banuiti care e finalul > zero E desfiintare<.Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button