Fotbal judetean

14 etape de suspendare pentru scandalagiii de la finalul derby-ului Lipova – Crișul: Gherghel și Sulea mai joacă fotbal la primăvară!





Înainte de a ieși de pe terenul din Zăbrani, primele două echipe clasate în Liga a 4-a Arad s-au angrenat într-un conflict pornit de Cristian Șulea și Iosif Gherghel, care s-ar fi scuipat reciproc, după care au intervenit și restul colegilor lor, dar și membri din cele două staffuri. Unul dintre fotbaliști, Teodor Turcuș a acționat mai violent decât ceilalți, astfel că arbitrii i-au reținut și lui carnetul de joc.

În această după-amiază, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal i-a judecat pe cei trei jucători dictând câte 6 etape de suspendare pentru Gherghel (Lipova) și Șulea (Crișul), plus o penalitate de 300 de lei de căciulă. Prin urmare, ambii fotbaliști nu vor mai juca fotbal în acest an, cel puțin juniorul liderului urmând să nu mai fie plătit deloc în acest an, adică pe perioada suspendării.

În schimb, Turcuș va sta pe bară doar două meciuri, având – însă – de achitat o amendă puțin mai mare, respectiv 400 de lei. În plus, conducerea clubului din Chișineu Criș îi va mai reține 100 de lei, ca amendă pentru gestul său din finalul derby-ului cu Lipova.

„În cazul lui Gherghel și Hetco (n.a. preparatorul fizic al „șoimilor” suspendat și el o lună de zile ca participant activ la meleu) se va aplica Regulamentul de Ordine Interioară al clubului. Totodată, sancțiunile le vom plăti rapid la AJF, pentru se înjumătăți”, a fost precizarea lui Radu Pop. De altfel, atât președintele „șoimilor”, dar și managerul Crișului, Daniel Cherecheși, au intervenit sâmbăta trecută pentru a aplana conflictul și a calma spiritele încinse la un moment dat la maxim.

Vă reamintim că echipa lui Mihai Roșca s-a impus cu 1-0 în fața celei a lui Flavius Sabău, după reușita lui Modan, pe finalul primei reprize.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button