Fotbal feminin

Cine e pe primul loc? Piroș Security – Banat Girls  3-2





După patru runde scurse în campionatul ligii secunde, nou înființata grupare arădeană de fotbal feminin e lider. În meciul restant din prima rundă, Piroș Security a tercut cu 3-2 de Banat Girls, o formație ce joacă aproximativ în aceeași formula de trei ani de zile.

Semlecana Melisa Olariu, crescută de Dorin Peii în cadrul generației de 2001-2002, a fost implicate în toate cele trei goluri ale formației sale. Mai întâi, mijlocașul de 14 ani a tras la poartă, iar după respingerea greșită a portăriței adverse, Mihăilescu a înscris din apropiere pentru 1-0, apoi a oferit centrarea din corner la „capul” Floarei Liheț pentru 2-1 și, în fine, a stabilit scorul pauzei cu un șut de la distanță. Bănățencele au revenit pe tabelă de abi în minutele de prelungire ale partidei, când soarta punctelor era deja pecetluită.

„Sunt fericit pentru rezultat și pentru locul din clasament al fetelor. Cele trei-patru jucătoare de care tot pomenesc trag echipa după ele și e normal să fie așa, atâta timp cât au abecedarul fotbalului. Cu restul jucătoarelor mai e mult de muncit, fiindcă, oarecum, ele au trecut direct la facultate și încă nu au termiant liceul. Dar, e important că vor să munceasă, se lasă antrenate și au potential. Chiar azi am avut două debutante, pe Dobrea și Bodnar, care au 14-15 ani, dar vor să progreseze. Pe undeva, sunt și eu plăcut surprins de parcursul echipei de până acum, doar că sunt conștient că mai avem mult până departe”, a spus Gigi Cameniță. Antrenorul echipei a fost completat de președintele clubului: „Satisfacții cum am la această echipă am mai avut, poate, doar la începutul proiectului meu de la Pîncota. Atunci când am adus-o pe Chiajna la Pîncota în 16-imile Cupei de exemplu. Le felicit pe fete, din partea mea au tot sprijinul să progreseze ca individualități și ca echipă și, de ce nu, să promoveze dacă se poate”, a menționat Pavel Piroș.

Meszaroș – C. Balaș, Talabă, Porcescu (90+1 Țînțar), Kolop – Dobrea, Liheț, Olariu – Mihăilescu,  Danciu (86 Muscă), C. Balaș (75 Bodnar) a fost echipa aliniată de Piroș Security în partida de astăzi, de la Șiria.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button