UTA Arad

Jorza: „Sperăm să arătăm pe teren ceea ce am muncit în această săptămână”

Dacă pe finalul stagiunii trecute Ionuț Tănase câștigase lupta pentru titularizare cu Amir Jorza, lupta între cei doi e mai deschisă ca oricând în acest sezon. Cel de-al doilea mijlocaș central lângă Chindriș se alege săptămână de săptămână în funcție de comportamentul celor doi la antrenamente, Laurențiu Roșu optând, la rândul său, pentru unul dintre cei trei juniori  în mijlocul liniei mediane.

La Satu Mare, în primul „unsprezece” a intrat Tănase, dar e posibil ca sâmbătă, contra Călărașiului să-i vină rândul lui Amir Jorza, mai ales că fotbalistul de 17 ani este ceva mai ofensiv decât colegul său. „Suntem favoriți, jucăm și acasă, cu toate că am pierdut trei meciuri la rând în campionat. Cred că și la Satu Mare era altceva dacă rămâneam 11 la 11. Vom încerca să practicăm un fotbal cât mai bun. Am pregătit ceva în cursul săptămânii, sperăm să arătăm, sâmbătă, pe teren, ce am muncit”, a punctat tânărul utist.

Fiind din Șagu, una dintre puținele localități dintre orașele rivale din Vest, Jorza simte apropierea derby-ului dintre UTA și Poli. „Sunt din Arad, am fost crescut în spiritul acestor dueluri, pe care – însă – nu le-am jucat la nivel de seniori. Nu numai eu sau colegii mei, ci tot orașul și suporterii așteaptăm acel meci, dar până atunci mai avem partide la fel de importante. Trebuie să mai acumulăm puncte până atunci, gândul nostru este la ele deocamdată”, a mai spus Amir Jorza.

Comentarii Facebook

0
0

Un comentariu

  1. Dacă nu cunosc jucătorul din poză, sunt tentat să cred că cel in roșu reprezintă UTA…urât, frate, cu echipamentul ăsta fără nici un dumnezeu…

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close