UTA Arad

Refuzată de un atacant român, UTA a „repatriat” un arădean: Trabalka a semnat cu „alb-roșii”





Deși au câteva variante de achiziții din rândul jucătorilor liberi de contract, utiștii nu se grăbesc. Laurențiu Roșu admite unele lipsuri la nivel de lot, în special dintre cele care să facă o cuncurență reală pe unele posturi, dar, deocamdată, nu are niciun jucător nou la dispoziție. „Se lucrează la acest aspect. Împreună cu conducerea și staff-ul tehnic, ne consultăm, încercăm să găsim soluții, dar suntem într-o perioadă în care pot veni doar jucători liberi. Mai e puțin până la vacanța de iarnă, vom vedea în decembrie. Căutăm cât mai multe informații. E clar că mai avem nevoie să întărim unele posturi. Acum mă concentrez pe ce am de făcut la echipă zi de zi, las în plan secundar alte treburi”, a spus antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Pe de altă parte, Roșu a recunoscut că s-au purtat negocieri cu un atacant român. „Mi-am dat acordul pentru un atacant român, dar nu a dorit să vină. Din câte am înțeles, avea și alte oferte”, a fost remarcat tehnicianului arădenilor.

În schimb, conducerea clubului UTA a semnat contractul lui Kevin Trabalka. Atacantul arădean de 20 de ani (pe 28 noiembrie) și-a reziliat contractul cu Dinamo și vine după o perioadă de inactivitate provocată de o operație de refacere a ligamentelor încrucișate de la unul dintre genunchi. El debutase la echipa fanion în stagiunea 2013-2014, marcând și două goluri în contul formației pregătite pe atunci de Eugen Trică și mai apoi Sandu Gaica. Puternicul „vârf” se va pregăti deocamdată sub comanda lui Cristi Păcurar, Dan Oprescu și Adi Ungur, urmând – probabil – să debuteze la „satelitul” din Liga a 3-a în această toamnă. Cel mai probabil, tânărul fotbalist va fi luat în calcul pentru prima echipă începând cu returul actualei ediții de ligă secundă.

23 comentarii

  1. Incredibil! Omul ce acum 1 an declara: „Sunt mândru ca sunt si arădean dar din păcate BD nu ma atrage deloc , aceasta echipa e pentru profit si sa își facă unii cărțile”, acum revine la noi? Deci asa se procedeaza mai nou la UTA? Din lipsa de aradeni, ducem ce putem, nu conteaza caracterul jucatorului?

    0
    0
    1. Si cat ataca parca tatăl lui pe site pe cei care ziceau ceva însă daca vedem ca se implica îl vom ierta băiatul are 20 de ani poate nu sia dat seama ce zice forza UTA

      0
      0
  2. Auzi dragi fani ai uta-ei, dar cam ce atacant ati vrea voi sa vina la „uta” ? Alibec sau Florin Andone? Ce atacant „cunoscut ” si cu o valoare decenta ar vrea sa vina la o echipa mediocra ( spre buna ) din liga2 ? Incercati sa va multumiti cu ce exista aici si sustineti echipa, caci cu gura toti sunt ” fotbalisti ” 🙂

    0
    0
  3. Trabalka este un fost atacant promitator. .Acum dupa o operatie de ligamente incrucisate vine din postura lui „Ggu mortu’, dupa ce jignise UTA „Si eu cred ca Bozian ne-ar putea ajua. Aducerea lui trabalka pare o frectie la un picor de lemn

    0
    0
  4. Nu are ce cauta nesimtitul asta la UTA. Dupa declaratiile facute n-are decat sa stea la Dinamo sau unde o stii el, aici nu are ce cauta.

    0
    0
  5. Pleaca inapoi sau unde stii tu, aici nu esti bine primit dupa vorbele aruncate complet gratuit.

    0
    0
    1. noh lasa ca nu a omorat pe nimeni cu ce a zis bn ca sunteti voi mari utisti 25-30 la fiecare meci galeria pacii

      0
      0
  6. Trabalka nu a confirmat la echipele pe la care a hoinarit si avand un picior paradit cu greu cred ca face fata la ,,sfintisorii,, UTA ei din judeteana…Altu la rand ca asta precis nu corespunde,poate Bozian ca asta le are cu tehnica…!Cojocarule ti ai luat masuri pentru meciul de astazi cu Galda,ca ne am saturat de infrangeri … auzi d-le Feies…?HAI UTA !

    0
    0
  7. De cand vorbele conteaza mai mult decat faptele? Vorbim despre fotbal in curtea scolii?…Un fotbalist profesionist joaca pentru bani, acolo unde este platit, nu unde este iubit. Nu sper sa iubeasca Aradul, ci sa fie platit si sa dea goluri pt. UTA!

    0
    0
    1. stii care e problema ca el este aradean si a vorbit urat nu de faptul ca e aradean ci de UTA ca echipa iar acum noi ar trebui sa il iertam instantaneu sau ce vrei sa facem?

      0
      0
  8. Citind comentariile de pe acest articol, imi vine in minte o replică a marelui Gheorghe Dinică, din Filantropica: ”la banii tăi tu iți permiți să ai demnitate?” 😀

    0
    0
      1. Ce-i drept, prin comentariul ăsta mi-ai arătat ce inseamnă că ești un exemplu demn de urmat…cu coloană sau fără, dacă nu ești in stare să ințelegi o glumă, nu-i vina mea, domnule ”Marius galerie mereu superiori să moară dujmanii”.

        0
        0
  9. Echipa UTA are nevoie de intariri cat mai rapid, dupa ce ne departam de primele pozitii, poti aduce jucatori… ca nu se va mai recupera distanta, dar pe de alta parte ai poti forma pentru viitorul campionat, insa va fi si mai greu, cand vor veni Poli, ASA….. Pentru a avea concurenta pe toate posturile, evident ca nu vor veni super valori la UTA, dar eu zic ca in liga a III a sunt destui jucatori buni si ieftini. Imi aduc aminte de Vali Miculescu sau Batin, care adusi de la echipe mai mici unde au confirmat, la UTA au marcat la fel de mult.

    0
    0
      1. Batin joaca in liga a 2-a din Polonia la echipa de pe locul 10 din campionatul respectiv.. Are 2 goluri marcate in 13 meciuri.

        0
        0
  10. Nu a facut bine nici Trabalka ca a facut declaratii jignitoare la adresa UTA.-ei ,o echipa cu traditie mare in fotbalul romanesc si suporteri patimasi. Il inteleg ca este tanar si nu stie ce spune,mai de vina este taicasu pt. ca trebuia sa il invete sa nu vorbeasca urat despre UTA. Ca jucator tanar l-am vazut jucand pe la fosta FC. Bihor si mi sa perut un jucator bun,talentat de perspectiva. Acuma, eu sper sa ii vina mintea la cap si sa o dea la pace si el si taicasu cu suporterii . Ii urez succes !! Hai UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button