UTA Academie

UTA II și Giarmata joacă cu „lanterna roșie” pe masă: „Trebuie să câștigăm!”





Exact la ora la care prima echipă începe meciul cu Dunărea Călărași, UTA II încearcă să scape de ultima poziție în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. La Șiria vine Millenium Giarmata, vecina de clasament a „alb-roșiilor”, ce a strâns tot 3 puncte până acum.

Din pricina golaverajului inferior, arădenii dețin „lanterna roșie”, dar își propun să scape neapărat de ea la finalul confruntării de mâine.   „Ținând cont de locul ocupat, dar și de adversar, trebuie să câștigăm. Altfel, devine din ce în ce mai greu pentru noi, căci celelalte echipe se vor distanța. Chiar dacă am pierdut ultimele două partide, nu ne putem plânge de atitudinea jucătorilor noștri. Golurile primite în debutul meciurilor cu Ripensia și Reșița și-au pus amprenta asupra evoluției ulterioare a băieților. Să nu uităm că avem la dispoziție o echipă foarte tânără, care se cam descurajează la primele nerealizări într-un meci. Încercăm să-i facem să înțeleagă meciul ține 90 de minute, sunt sigur că o victorie le-ar dar mai mult curaj și încredere pe viitor. Și din acest punct de vedere, avem nevoie să batem mâine Giarmata”, a explicat Dan Oprescu, antrenor la UTA II, alături de Cristi Păcurar, Adi Ungur și Vasile Sin.

Cum Celea a rămas la prima echipă, revenirea lui Wild (suspendat cu Reșița) e destul de importantă pentru UTA II. Deși nu poate duce decât maxim 15-20 de minute, Kevin Trabalka ar putea redebuta în „alb-roșu” după aventura de la Dinamo.

Formații probabile:

UTA II: Mara – Iova, D. Lazăr, Wild, Copaci – Gîrbiță, Coadă – Stahl, Tarcea, Ungurianu – Ignea.

Giarmata: Rusu – Florin Olariu, Soare, Maghici, Ciobănică – Artimon, Domșa – D. Codrea, Stoica, Călin – Trifu.

Arbitri: Paul Unimătan (Zalău) – George Suciu și Andra Tănăsuc (ambii din Cluj)

Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea), Florin Oglindoiu (Mehedinți)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button