Volei

Echipele UVVG Pro Volei Arad trec la fileu pentru trei meciuri oficiale în acest weekend





Final de săptămână cu volei spectaculos în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu. Sâmbătă, va fi găzduit un cuplaj voleibalistic, Arad vs. Timişoara, în A2, iar duminică intră în arenă juniorii.

De la ora 11, fetele lui Traian Costea înfruntă pe CSU Poli Timişoara. „E un meci fără pretenţii, la fete căutăm să avem ritm, căutăm o formulă competitivă”, anunță preşedintele clubului arădean, Radu Sabău.

Apoi, de la ora 13, băieţii lui Marius Mascovits debutează în noul sezon din A2 Vest cu CSU Vest Timişoara. Un sezon în care echipa arădeană va avea un contingent important ce vine de la juniori, plus seniorii Gligor, Matica, Motoc, Both şi o noua achiziţie, timişoreanul Alex Duţă, un ridicător de 21 de ani. „Ne aşteaptă un start greu de sezon, în care înfruntăm primele două clasate în sezonul trecut, Timişoara şi Câmpia Turzii. Sperăm să ne facem jocul, să facem treabă, chiar dacă nu va fi uşor”, a mai spus Radu Sabău.

Weekendul va fi încheiat de juniorii de la UVVG ProVolei, care, duminică, tot în sala Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, înfruntă CNMB Rm. Vâlcea, în cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional. „La juniori ţintim victoria. Per ansamblu să ne bucurăm că există aceste trei echipe în sportul arădean. Este şi meritul celor ce ne sprijină activitatea, de la Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, CJA prin Centrul Judeţean de Cultură, şi până la UVVG”, a încheiat conducătorul clubului arădean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button