Fotbal judetean

Plus de experiență și forță: UTA III – Șoimii Șimand 1-3

Fiindcă toate cele cinci echipe ale sale au fost angrenate în competițiile oficiale sâmbătă, juniorii din Elite departe de casă, iar cele din ligile doi și trei au jucat chiar la aceeași oră (15), în Liga a 4-a „alb-roșii” au aliniat o formație foarte tânără. De altfel, pe margine s-a aflat Sandu Gaica, tehnicianul grupei 2001, care a și utilizat o partea dintre elevii săi pe arena din Șega.

Încă din start a fost evidentă diferența de forță dintre cele două formații, însă la capitolul determinare gazdele au avut un plus. Cel puțin în prima parte, chiar dacă au deschis tabela prin Berar (min. 29), care a găsit colțul lung cu un șut din careu la capătul unei faze colective, „șoimii” nu au fost prea concentrați. De altfel, UTA III a și reușit egalarea, după acțiunea lui Roșu, care a driblat doi adversari și l-a găsit în careu pe Miculescu, care a marcat primul său gol la nivel de seniori la numai 15 ani.

La pauză s-a intrat cu 1-1, dar Șimandul și-a schimbat puțin atitudinea la reluare și, până la urmă, s-a desprins pe tabelă. În minutul 52, Faur a primit o pasă ideală de la Petrilă și a marcat din careu, pentru ca acesta din urmă să scrie concluzia partidei cu o lovitură de cap la centrarea lui Berar din lovitură liberă. 1-3 rezultat final.

 De menționat ar mai fi că Țigan a îmbrăcat tricoul Șimandului împotriva clubului unde antrenează grupele de 2007 și 2008. Șoimii au o linie de clasament echilibrată după primele 10: 5 victorii, tot atâtea înfrângeri și golaveraj egal: 19-19.

Formații: 

UTA III: Debre – Codre (46 Șimon), Al. Lazăr, Cociuba, Curta – Salka, S. Spătar (79 Bakoș) – Roșu (66 Haloș), Miculescu (55 Tăședan), Isac – Marica.

 Șimand: Vaida – Țop, I. Ruska, Tolan, Malancu – Mărcuș (50 Balogh), Țigan, Pocioian, Berar (84 A. Pantea) – Petrilă, Faur (74 Măcinic)

 Arbitri: Alin Bolcaș – Lucian Berariu, Remus Naghi. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Eugen Roșu

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close