UTA Arad

Victoria din „speța” Tănase le-a dat curaj utiștilor: „Luptăm cu toate mijloacele legale împotriva fiecărei greșeli grave de arbitraj”





Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal l-a iertat pe Ionuț Tănase de al doilea galben luat în partida cu Dunărea Călărași în ceea ce directorul general al UTA-ei numește: „Un lucru îmbucurător.  După ultimul meci, am decis ca fiecare greșeală să fie sancționată de clubul nostru. Am contestat eliminarea lui Tănase, ne bucurăm că s-a creat acest precedent. Cel puțin la liga a doua sunt convins că e o premieră”.

Încurajat de decizia de ieri, Codru Grădinaru a mers mai departe, exprimând o poziție oficială a clubului fanion. „Am tolerat niște lucruri vizavi de greșelile arbitrilor pentru că știam că este schimb de generații și am acordat vot de încredere. De acum înainte, însă, vom lupta prin toate mijloacele legale avute la dispoziție împotriva fiecărei greșeli grave de arbitraj. Au existat foarte multe meciuri în care erorile au fost impardonabile, lucrurile nu mai puteau continua așa. Avem un proiect pe care trebuie să îl apărăm și suntem responsabili de ce se întâmplă la și cu acest club”, a adăugat „oficialul” arădenilor.

Grădinariu mai este convins că arbitrii implicați în eroarea îndreptată la Comisie vor fi oprți de la delegări cel puțin pentru o etapă în Liga a 2-a. „Ne-ar mira foarte mult să fie delegați în aest weekend. O greșeală atât de gravă trebuie plătită de arbitrii în cauză. Cel puțin la liga a doua nu ar trebui să-i vedem pe teren, poate, doar dacă e o criză de arbitri”, a adăugat directorul general al „alb-roșilor”.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button