Gloria LT CermeiUTA Academie

Livetext: Gloria Cermei – CSM Școlar Reșița 0-2 și Cetate Deva – UTA II 1-0, finale





Începând cu ora 15.00 transmitem în format livetext partidele din Liga a treia dintre Gloria Cermei și CSM Școlar Reșița și respectiv Cetate Deva și UTA II.

Cermei joacă în roșu complet, oaspeții în alb complet.

Gloria Cermei – CSM Școlar Reșița, 0-0

Cermei: Fl. Rusu – Petrache, Calvin, Gurban, Suslak – Coșa, Nistor, Vereș, Aldan – Bulza, Diarra. Rezerve: Moraru – Sălăjan, Cotoc, Popa, Fl. Brândușe, V. Brândușe. Antrenor: Mircea Aslău.

Reșița: Zimmermann –  Săndescu, Banac, Doda, Liuba – Breșneni, Bloju – Costescu, Costachi, Muselin – Beloescu. Rezerve: Petruț – Bona, Buzdugan, Coviț, Marcu, Negrei, Țoțu. Antrenor: Leontin Doană.

Arbitrii: Teodora Albon – Anghel Todea (ambii din Cluj), Romeo Popa (Craiova)

Observatori: Cornel Făniță (Timișoara), Mihai Țâră (Alba Iulia).

 

 

 

 


Cetate Deva – UTA II 1-0

Formații:

Cetate Deva: Raț – Jude, Kereki, Ionică, Petresc – Săucă, Cristian, Vaștag, Bloj – Tecsi, Lintaru. Rezerve:Bodea – Vîrtan, Dosan, Vajda, Chitaru, Sahru, Velici. Antrenor: Viorel Tănase.

UTA II: Mara – Costin, D. Lazăr, Wild, Copaci – Coadă, Gârbiță – Ghergar Vlad, Ungurianu – Ignea. Rezerve: Mureșan – Tarcea, Dobrean, Ghiunghiuș, Trabalka, Stahl. Antrenori: Cristian Păcurar, Dan Oprescu.

Arbitri: Vasile Rodină (Alba Iulia) – Adrian Epure (Orlat – Sibiu), Daniel Nagy (Mediaș).

Observatori FRF: Vasile Bordaș (Târgu Mureș), Marian Cătănescu (Craiova)

Min.1 A început și partida de la poalele Cetății devene pe un teren destul de rău. Gazdele joacă în albastru cu alb, UTA II în roșu.

Min.7 Deva a început mai bine, iar Lintaru a reluat cu capul pe lângă după centrarea lui Sauca (min 7), iar Vastag a trimis peste din interiorul careului după o preluare pe piept. În replică, Ungurianu a șutat de la 20 de metri peste poartă.

Min. 28: Ungurianu a centrat de pe stânga, Raț a scăpat balonul în față, Ignea a reluat din întoarcere în plasa laterală, pe colțul scurt

Min. 34: Lintaru se ciocnește de Mara în careu și centralul dictează penalty, deși putea foarte bine să dea fault în atac. A executat telefonat Tecsi și Mara a reținut balonul.

Min. 45+1: E pauză la Deva la scorul de 0-0. Ultimele 10 minute au aparținut arădenilor ca posesie a jocului, însă fără ocazii la poarta lui Raț.

Min. 46: S-a reluat meciul fără schmbări în cele două echipe

Min. 49: Dublă schimbare la gazde: Vîrtan și Sahru au intrat în locurile lui Saucă și Jude

Min. 53: GOL Deva. Vaștag a tras de la 21 de metri, mingea îl atinge pe Gârbiță, ia puțină înălțime și îl depășește pe Mara: 1-0

Min. 61: A treia schimbare la Deva: Vajda a intrat în locul lui R. Cristian, terenul este tot mai greu

Min. 63: Nou intratul Vajda a tras de la 25 de metri, balonul a trecut milimatric pe lângă bara din stânga lui Mara

Min. 72: Prima schimbare și la UTA: Trabalka l-a înlocuit pe Ungurianu. Arădenii forțează cu doi atacanți de careu egalarea.

Min. 76: Vîrtan a centrat de pe dreapta, Tecsi a preluat în careu, dar a tras exact în brațele lui Mara

Min. 77: Ocazie mare pentru UTA II. Ignea i-a pus mingea pe cap lui Trabalka, după o centrare de pe stânga, dar finalizarea arădeanului e slabă și Raț reține

Min. 78: Ultima schimbare la Deva: Velici intră în locul lui Tecsi

Min. 90+1: UTA II a avut o mare ocazie de egalare. Ghergar a centrat de pe dreapta, iar Ignea a trimis cu capul la o palmă de bara de la colțul lung.

Min. 90+3: Fluier final la Deva și „satelitul” UTA-ei a pierdut cel de-al optulea meci al sezonului









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button