Fotbal judetean

„Nici Steaua nu bătea azi cu un astfel de arbitraj!”: Voința Mailat – CS Ineu 1-2





Prima victorie a zărăndanilor în prezenta ediție s-a născut la capătul unui meci încărcat de nervi, cu echipa gazdă pur și simplu dezlănțuită la adresa cavalerilor fluierului. Nu mai puțin de trei cartonașe roșii și un carnet reținut au numărat cei de la Mailat la finalul partidei cu Ineul.

Goluri contestate

Despre meci nu are rost să vorbim prea mult, ci să ne limităm la cele trei goluri, absolut toate contestate. Scorul l-au deschis gazdele, prin Epure, pe care însuși președintele Voinței l-a considerat în poziție de offside. Egalarea a venit dintr-un penalty, transformat de Spătaru și dictat de Bolcaș la duelul dintre Jilavu și Barabaș. În minutul 55, V. Mașniță a reluat în plasă șutul respins de Barabaș în fața lui Hulbăr, dar: „A fost offside clar, ca și la golul nostru, de altfel. Penalty-ul a fost imaginar, deci putem spune că rezultatul final e sută la sută creația arbitrilor”, consideră”, Laszlo Molnar,  președintele „alb-verzilor”.

„Rea credință și necunoaștere”

Pe lângă  goluri, Mailatul mai acuză și eliminările, în special pe prima dintre ele. „Mateucă a fost accidentat grav de un adversar, a fost scos pe marginea terenului și, într-adevăr, folosea cuvinte neortodoxe, dar asta numai pentru că îl durea foarte rău piciorul. Dovadă, că acesta îi va fi pus în ghips. I-a dat direct cartonaș roșu. Apoi, ne-a mai eliminat ușor doi jucători, dar i-a și reținut carnetul lui Barabaș. Chiar și în 8 oameni am ajuns să avem o ultimă fază fixă de la 40 de metri, un jucător al nostru a trimis lung în careu, dar în acel moment a fluierat final. Concluzia mea nu poate fi decât una, rea credință și necunoaștere, nici Steaua nu bătea azi cu un astfel de arbitraj. De altfel, am fost avertizat despre ceea ce urma să se întâmple azi, chiar de observatorul de joc, Gabor Biro și asta pentru că dânsul îi cunoștea mai bine pe arbitri. Sunt convins, însă, că Adrian Apătean, observatorul de arbitri, îi va nota conform prestației pe cei trei arbitri”, a mai spus Molnar.

„Gazdele au jucat dur, e meritul nostru că nu am răspuns pe măsură”

Ineul și-a văzut până la urmă de treabă, a înscris un gol mai mult decât adversarul și, la 11-a încercare, a spart gheața la capitolul victorii. „Trebuia să vină acest succes după o serie de  prestații destul de bune, dar încheiate cu înfrângeri. Azi am jucat ceea ce trebuia într-o deplasare foarte grea.  Gazdele au jucat dur, cartonașele roșii au fost corect acordate, e meritul nostru că nu am răspuns pe măsură și, în cele din urmă, ne-am atins scopul. Oricum, nu ne îmbătăm cu apă rece, ar trebui să legăm această victorie cu încă trei puncte și acasă”, spune Cristian Sculici, antrenorul Ineului.

„Asistentul m-a amenințat cu bătaia”…

…susține Sergiu Barabaș. În vâltoarea finalului, portarul Voinței a cerut și el socoteală arbitrilor pentru pestația lor, mai ales că în joc erau destui bani pentru „alb-verzi”. „Am rămas uimit când Sergiu (n.a. Burcă) m-a amenințat cu bătaia fiindcă protestam. Am trăit s-o văd și pe asta”, spune goalkeeperul crescut de UTA, care, la rândul său, va fi suspendat pentru cel puțin o etapă.

Formații:

Mailat: Barabaș – Chepețan, Bălă, Cernat, C. Morariu – Ungureanu, Cotoc Mateucă – Mihnea, Epure, V. Căliman (S. Popa) .

Ineu: Pușcaș – Rădac, Iaroș, Karmanoczky, Hulbăr – Zdrențan, Jilavu (46 Dragoș, G. Mașniță), Spătaru, Botaș – Gavrilă, V. Mașniță.

Arbitri: Alin Bolcaș – Sergiu Burcă, Paul Radu.

Cartonașe roșii: Mateucă (38), Bălă (73), Cotoc (82)

Observatori AJF: Adrian Apătean, Gabor Biro.

Un comentariu

  1. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
    sters de lucian

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button