Baschet

S-au jucat din nou cu focul, dar nu s-au mai ars: Univ Goldiş ICIM Arad – CSBT Alexandria 77-72

După o serie infernală de eşecuri, când şi cel mai optimist suporter începea să aibă unele dubii, Univ Goldiş ICIM Arad a dat restart sezonului actual. Arădencele au reușit azi o primă victorie, muncită, meritată şi extrem de importantă în faţa unui adversar incomod.

Cu Pasic şi Hadzovic în prim planul primului sfert arădencele lui Stacey Nolan şi-au asigurat un avantaj liniştitor, ce s-a menţinut la pauza mare, după ce şi americancele Stroman şi McGuire şi-au intrat în rol. Teleormănencele au încercat să revină, pe mâna lui Rule, greu de oprit la aruncările de 3 puncte şi fosta componentă a Aradului, Bartee, iar înaintea ultimului sfert gazdele mai aveau avantaj de doar 6 puncte.

Deja apăreau temerile în tribuna Sălii UAV. Finalul a fost cât se poate de încins, cu Hadzovic „creierul” arădencelor şi cu aceeaşi Rule care a reuşit să aducă Alexandria la 73-70 cu un minut şi jumătate până la capătul disputei. Au urmat 60 de secunde cu ratări de ambele părţi şi cu Brankica un lider desăvârşit.

Final fericit al poveştii primului succes stagional al Aradului, un succes ce se aşteaptă a fi dublat cât mai repede. Pe 2 noiembrie e rost de El Clasico, cu meci la Târgovişte, dar cu gazdele mari favorite, Apoi, pe 7 noiembrie la Arad revine Jose Araujo la conducerea CSM-ului din Satu Mare.

Formații și marcatoare: 

Arad: Stroman 21 (2×3), Pasic 17 (1×3), McGuire 17, Hadzovic 15, Nagy 5, Karakasevic 2. Au mai jucat: Moraru, Mercea, Szocs

Alexandria: Rule 20 (5×3), Mullings 17, Bartee 17 (1×3), Arnold 13 (2×3), Chivu 3, Mihai 2. Au mai jucat: Grbic, Podar, Voicu

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close