UTA Academie

Au demolat mitul liderului autoritar: UTA Under 17 – Ardealul Cluj 3-0





Mult lăudatele echipe ale Ardealului Cluj au plecat fără niciun punct de pe arena din Sînicolau Mic. Echipele UTA-ei Under 19 și Under 17 au fost prea puternice pentru ardeleni, puștii lui Bogoșel și Petcuț evoluând chiar peste așteptări, iar scorul final a reflectat întru totul cele petrecute pe gazon.

Cu o atitudine ireproșabilă, însemnând risipă de efort și spirit de sacrificiu, utiștii au pus în mare dificultate o formație ce a bifat victorii pe linie, având un golaveraj zdrobitor: 40-7. Trecuseră doar 16 minute până când clujenii aveau să încaseze cel de-al optulea gol stagional.  T. Bodri a pasat pe culoar, Dumitru l-a văzut ieșit pe portar și l-a lobat elegant la colțul lung. Gruiescu a ratat o situație mare de 2-0, dar s-a revanșat cu assitul la reușita din alunecare a lui Nick Faur din debutul părții secunde. „Cireașa de pe tort” avea să o pună nou intratul Obrad, cu un gol de generic (viclu bară-gol) în chiar ultimul minut de joc.

La final, Mihai Petcuț a recunoscut că utiștii l-au surprins plăcut până și pe el, care cunoștea forța adversarului. „Am jucat și un joc psihologic cu băieții. Eu le spuneam mereu că nu au nicio șansă, Costel (n.a. Bogoșel) era de partea lor, în așa fel încât azi am avut pe teren o echipă supermotivată. Ca și atitudine, am fost cu două clase peste ei, am alergat dublu, ne-am sacrificat și am făcut un meci aproape perfect. Să nu uităm că pe lângă cele trei goluri am mai avut și alte ocazii, două dintre ele imense, pur și simplu nu le-am dat nicio șansă celor de la Ardealul. Rămânem pe locul 2, regretăm în special punctele pierdute cu Deva, dar le-am spus băieților că aceste ultime două partide, cel de la Târgu Mureș și cel de azi cu Ardealul pot fi de căpătâi în cariera lor. Pornind de aici, putem realiza lucruri frumoase împreună”, a precizat antrenorul UTA-ei Under 17, alături de Costel Bogoșel și Sandu Țamboi.

Împotriva clujenilor, arădenii au jucat în formula: Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai (76 Țuța) – Dumitru (62 R. Petcuț), T. Bodri, Gruiescu, Deta (76 Stan), Covaci (41 L. Bodri) – Faur (71 Obrad).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button