Fotbal judetean

Revedere la Graniță în tabere diferite: Frontiera Curtici – UTA III  7-0





După aproape 15 ani, Sandu Gaica și Dinu Maghici s-au reîntâlnit la Curtici, dar în tabere diferite. Fostul fundaș al UTA-ei în Divizia A l-a avut ca elev pe Maghici la Frontiera (ca – de altfel – și pe Liga), iar acum ambii și-au condus de pe margine formațiile. Conform așteptărilor, câștig de cauză a avut experimentata formație a „grănicerilor”, „alb-roșii” prezentându-se din nou cu jucători foarte tineri.

Practic, la cât dezechilibrate au fost taberele ca și talie și rodajul meciurilor tari, se punea doar problema scorului. După ce Avrămuțiu a deschis tabela încă din minutul 7 cu un șut frumos de la distanță, au urmat și alte reușite în poarta lui Florin Creța (16 ani). Cele ale lui Morariu (74) și Măgulean (min 57), venite după execuții spectaculoase din afara careului, au fost cu adevărat speciale. În rest au mai înscris din nou Avrămuțiu (28), Parlapan (11 și 86) și din nou Măgulean (77). La 2-0, Marica a avut o situație bună de a-și readuce echipa în joc, dar Iacob și-a făcut și el treaba.

S-a încheiat 7-0, iar la Curtici a debutat, la numai 15 ani, și Alexandru Crișan. „Chiar dacă au pierdut, copiii UTA-ei au talent și viitor. E un lucru bun că sunt căliți de pe acum într-o competiție a seniorilor. Poate că acum înregistrează eșecuri dure, dar se vor maturiza mai repede. Chiar îi felicit pe Sandu Gaica și Adi Ungur pentru munca lor , cât despre noi mergem înainte fără presiunea rezultatelor, dar cu dorința de a termina acest tur cât mai sus în clasament. Am înregistrat cel de-a patra victorie consecutivă, ne simțim bine și, în plus de asta, mai găsim ocazii să debutăm tineri jucători. Cu UTA a intrat pe teren Alex Crișan, din pepiniera proprie, în care, împreună cu președintele Tăucean, ne punem mari speranțe”, a precizat Dinu Maghici, tehnicianul Curticiului.

 Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș (75 Iercan), A. Don, Pleșca, Morariu – Parlapan, Hanc, D. Crișan (46 Măgulean), R. Varga (88 A. Crișan) – Avrămuțiu, Liga (70 Săcui).

UTA: Creța – Codre, Al. Lazăr, Ciucifara, Curta (85 Spătar) – Haloș, Salka – Isac, Miculescu (59 Șimon), Roșu – Marica (85 Tăședan)

Arbitri: Cristian Coroban – Gabriel Hărduț, Andreea Șușcă. Observatori AJF: Leontin Buda, Andraș Mako.

Un comentariu

  1. La ce foloseste umilinta la care sint supusi acesti copii ? Unii vor spune : vor invata. Dar pusi sa joace cu adulti nu ca nu prea au sanse, dar sint si in pericol de accident. Din bataie nimeni nu creste frumos ! Cel mai bine ar fi sa se renunte la aceasta competitie, desi e greu de inteles cum echipe care se antreneaza de 1-2 ori pe saptamana pot fi fizic peste unii care se pregatesc zilnic. Pacat ca Gaica si Ungur sint pusi sa gireze astfel de rezultate, locul lor ar fi la UTA 2

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button