Fotbal judetean

Parfumul amintirilor: Glogovăț 2013 – CS Dorobanți  1-0





Două dintre cele mai experimentate formații, dar și cu câteva „piese” tinere, de viitor, s-au înfruntat pe un teren foarte greu pentru trei puncte importante în economia clasamentului Ligii a 4-a. Dorobanțiul chiar căuta primul succes stagional, ce nu avea să vină nici de această dată.

În general, inițiativa a avut-o formația gazdă, care a dezvoltat acțiuni mai multe și periculoase. La 57 de ani, însă, Szabo, care spera să se revadă cu fostul său coleg de la Tricoul Roșu, Cristi Man (antrenor la Vladi, dar plecat la București pentru a ajuta la acomodarea lui Dennis la Steaua), a apărat excelent. S-a „înfăptuit”, însă, o întâlnire aparte între Ovidiu Tănasă și Vasilică Georgiu.

După exact 20 de ani, când cei doi se aflau față în față într-o finală a Liceului Moise Nicoară, ei au fost din nou adversari. Ieri ca și atunci a câștigat echipa lui Tănasă. Negrea a semnat victoria de ieri, în minutul 70, cu un șut de la 23 de metri ce a găsit colțul lung al porții adverse. Acum 20 de ani era 3-2, cu gol de aur marcat chiar de Tănasă la 2-2 (Toduța, Zgripcea / Georgiu, Radu Anca).

Și ieri Vasilică Georgiu a avut o situație bună de a deschide tabela, dar s-a complicat inutil, dar la fel de adevărat este că și Mario Bubuș a reușit una dintre ratările sezonului, reluând din numai 2 metri peste poartă.

Formații:

Glogovăț: P. Vîrtaci – Danciu, Tănasă (65 Doboș), Stavilă, L. Avram  – Goldiș (60 Magdi), Cornea, R. Ardelean, A. Gornic – Negrea, Bubuș.

Dorobanți: E. Szabo – Levai, Pistrui, Nadiu, R. Szabo – R. Lăsculescu, Levai, D. Don (83. I. Pașcalău), Szoke – Georgiu, Horvath.  

Arbitri: Daniel Burcă – Daniel Bondar, Flavia Dumitru. Observatori AJF: Cornel Tiulea, Daniel Scridon.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button