UTA Arad

Petre: „Noroc la faza golului, dar ghinion la transversala dinaintea ei”





UTA a transpirat serios pentru cele trei puncte de la Ștefănești, acolo unde a și fost condusă de două ori de Unirea Tărlungeni și a reușit golurile izbăvirii pe final de meci.

Adrian Petre a fost din nou providențial pentru arădeni, având un plasament impecabil la finalizarea deviată a lui Andor. „Trebuie să recunosc că am avut noroc la golul de 3-2, mingea mi-a venit pe tavă. Dar, la fel de bine, pot spune că am avut ghinion la acea lovitură de cap după centrarea excepțională a lui Polgar. Dacă am fi marcat atunci, la mijlocul reprizei, gazdele ar fi ieșit din timp la joc și le-am mai fi surprins pe contraatac. Nu e deloc simplu să desfaci o formație compactă precum cea a Tărlungeniului, ce profită și de faptul că terenul e de dimensiuni mai mici și-ți închide spațiile. Suntem conștienți că am obținut o victorie chinuită, dar, în același timp, foarte foarte prețioasă. Urmează două meciuri abordabile acasă, echipele din fața noastră joacă și între ele, sperăm să mai urcăm câteva locuri în clasament”, a menționat atacantul de 18 ani.

Odată cu excluderea Pîncotei din campionat, arădeanul a aflat că automat va pierde și cele patru goluri marcate contra „alb-negrilor”. „Nu sunt deloc afectat, și așa au fost goluri reușite ca la antrenament. Pe undeva, era de așteptat să vină și acest anunț, până la urmă e important ceea ce se întâmplă de acum înainte, adică să nu mai pierdem puncte până la vacanța de iarnă. Dacă voi contribui și eu cu goluri la victoriile echipei mele cu atât mai bine, dar importante rămân rezultatele”, a adăugat internaționalul de juniori, care rămâne cu 7 reușite stagionale.

Sunt tot mai multe vocile ce-l dau plecat pe golgheterul UTA-ei de la Arad încă din această iarnă, dar: „La această oră, prioritatea mea numărul unu este să promovez cu UTA. Sigur, te simți bine când auzi că se interesează echipe bune din Europa de tine, dar eu rămân același când intru pe teren. Joc pentru echipa fanion a orașului natal, e tot ceea ce-mi doresc în momentul de față”, a încheiat Petre.

FOTO: Ciprian Petcuț

2 comentarii

  1. Pe noroc se baza Roly,acum sper ca se va schimba situatia.Se vede ca nu avem un mijloc prea omogen iar in aparare mai sunt probleme.Dar cu 2-3 jucatori cu experienta adusi la iarna,UTA va avea alta fata ! Fortza UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button