UTA Arad

Roșu: „Chiar dacă am dat golurile pe final, important e că am câștigat”





Victoria de la Ștefănești e prima externă a UTA-ei cu Laurențiu Roșu pe bancă. Conduși de două ori, „roș-albii” au avut răbdare până în final, când au reușit să tranșeze meciul în favoarea lor.

„Am început meciul slab, am primit primul gol, apoi am revenit. Am controlat apoi cât de cât jocul, dar pe o greșeală de arbitraj, am ajuns să fim iar conduși. Important e că am revenit din nou. Am vorbit la pauză cu băieții, le-am spus ce au de făcut în partea a doua și, chiar dacă am dat golurile pe final, important e că am câștigat. Am avut ceva probleme și în repriza secundă, când adversarii au încercat să joace cât mai bine pe contraatac. Dar consider că am obținut o victorie meritată, ocaziile mari au fost în favoarea noastră, am avut și acea bară a lui Petre. O victorie muncită”, a analizat antrenorul Laurențiu Roșu.

„Știam că urmează două meciuri acasă, trebuia să profităm de situație și să câștigăm aici, erau foarte importante punctele pentru noi. Vin cele două meciuri pe teren propriu, al doilea e și derby, cu Timișoara, mi-aș dori maxim de puncte. E clar că trebuie să muncim în continuare, să corectăm greșelile, pentru că tot apar, iar de mâine pregătim meciul cu Academica Clinceni”, a conchis fostul internațional.

uta-arad.ro









13 comentarii

  1. Azi, dle Rosu echipa a castigat, pina la urma, pe ceea ce o invatase Nagy, trebuie sa fim cinstiti. Nimic nou nu am vazut de la Rosu,…din contra. Un mijloc ineficient, greseli in aparare, doar cei 3 din atac : Curtuius, Petre si Stratila au fost constant buni si au castigat meciul. Echipa are valoare, dar e necesar ca marginile sa joace mai mult in atac, fundasii laterali , sa iasa la joc. Azi au stat..la cutie, au mai si gresit. Astept o formula mai eficienta, mai tehnica, mai ofensiva, altfel borbele dlui Rosu vor ramane fara acoperire.

    0
    0
    1. Cosmin cand tu inveti o tactica 4 ani cat a durat mandatul lui Roly, acelasi sistem de joc, cum ai putea sa o uiti si sa joci altceva dupa doar trei saptamani. Se vede o schimbare de multe ori se incearca si ieri s-a vazut dar mai ales cu Calarasi tendinta de a pune mingea jos insa metehnele se sterg greu Gligor ieri cred ca dat doar pase lungi il chema pe Tanase la el ( se auzea pe microfonul de fond) si el dadea pasa lunga. Ca o parere personala mana lui Rosu se va vedea din primavara cand sunt sigur ca va fi adus un om care sa stie sa dea pase la mijloc sa lege jocul ( sa fim realisti Roly nu stia tactica asta).

      0
      0
  2. Vrem cam multe de la Rosu imediat,nu uita ca trebuie sa implementeze o noua gandire jucatorilor care cu Roly nu stiau decat bubuiala mingilor :)) Eu unul sunt multumit de rezultat,oricum am dat 4 goluri ceea ce cu Roly nu prea am vazut ! Bafta in continuare baieti !

    0
    0
    1. Ai uitat ca in sezonul trecut UTA a inscris cel putin un gol in primele 20 de etape si a dat 4 la Tarlungeni, victorie fara emotii nu ca acuma. Cam repede se uit realizarile lui Roli, care a fost schimbat inainte de seria asta de meciuri mai usoare. Din pacate nu cred ca cu Rosu o sa castigam tot pina la pauza de iarna, dar da Doamne sa ma-nsel!

      0
      0
      1. utacm ce zici anul trecut noi era sa pierdem la tarlungeni am egalat prin Burla in minutul 90 gol pe greseala de portar despre ce vorbim inteleg atacam pe alti dar ce scrieti in comentarii sa fie adevarat.

        0
        0
  3. Laurentiu Rosu a declarat ca, pana la iarna cand se va face transferurile necesare la echipa, va lucra cu ce are la indemana. Asta este nu are nici el ce sa faca mai mult pt. ca asta este valoarea jucatorilor. Ii trebuiesc niste jucatori de valoare ca sa poata pune la punct un sistem de joc. Noroc ca pana la sfarsitul turului nu mai sunt adversari puternici pt. UTA. si asta este bine. Din iarna v-om vedea ce jucatori se va aduce la echipa si atunci se va vedea daca v-om putea ataca promovarea. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
      sters de lucian

      0
      0
  4. Ar fi multe de spus : ca fundasii laterali, din nou, nu conteaza decit in aparare, ca Rosu trebuie sa priceapa ca Tanase si Jorza ( ambii concomitent, in teren, la mijloc) nu pot face joc constructiv, nici apararea nu o fac bine. Azi in -plus, de ei,Polgar si Copil au produs putin. Ne-a scos , din nou, Stratila, Petre, Curtuius ( ce i-a mai schimbat aiurea Nagy…!), care iata dau goluri, da nu au rezerve, cit de cit apropiate valoric,Ca o parere Burla trebuia sa intre din primul minut,iar Andor, mai repede.Alte schimbari…nici nu avem, aici ne-a adus „priceputa” conducere, sa nu ai o rezerva cit de cit experimentata. Urmeaza 2 meciuri acasa, pe un teren greu, cu necesitati de atac, unde victoriile se cer, apoi la Timisoara. Sint posibile 9 puncte, care ne-ar aduce in calcule. Dar sa nu visam, sa o luam pas cu pas.

    0
    0
    1. SPAM … daca ai ceva de scris care se poate citi e ok, daca nu, nu pierde vremea … multumesc
      sters de lucian

      0
      0
    2. @Cosmin spui despre Tanase si Jorza ca nu se apara corect cred ca te inseli cu ce sunt ei de vina ca apararea noastra a gresit ieri. Polgar cred ca a facut unul din cele mai slabe meciuri ale sale la UTA la scapat pe mijlocasul lor stanga cred de vreo 10 ori ieri. Cu ce sunt ei de vina ca Gligor nu e in stare sa castige aproape nici un duel mai ales aerian cu atacanti adversi ( golul 1 al celor de la Tarlungeni cand parca savura lovitura de cap a atacantului)> Norocul nostru in aparare este Manea asa inestetic cum e tine spatele echipei. Cosmin Roly nu a dorit nici un jucator propus de conducere el a dorit doar jucatori pe care ii cunoaste, si asta e una din cauzele pentru care nu avem rezerve. Filaret ca parere personala a jucat bine ieri si cred ca o sa vedem o schimbare de atitudine la Burla el considerandu-se senator de drept la fel si la Chindris a carui intrare s-a simtit cu varf si indesat ieri.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button