Fotbal judetean

Un nou golgheter la orizont: Unirea Sîntana – Cetate Săvîrșin  7-0





Nou promovata de pe malul Mureșului e în evidentă pierdere de turație, dar asta și pentru că nu poate conta pe doi-trei dintre oamenii săi importanți. În primul rând este vorba despre Cristi Irimia, care acuză probleme medicale, dar și Oprea, plus Cotuna, care a ieșit accidentat după 17 minute. La Sântana, în special absența portarului de 41 de ani s-a simțit și asta pentru că Aniculăesei a avut partea sa de vină la câteva dintre reușitele gazdelor.

Partida, începută cu 8 minute întârziere, datorită faptului că Alex Drăgan și Silviu Iștoc au ajuns ceva mai târziu la stadion, s-a jucat într-o singură direcție. Claudiu Popa a deschis tabela chiar în primul minut de joc, până la pauză mai înscriind Vuin (12), Drăgan (23) și Peia (45).

În repriza secundă, mai precis în minutul 72, Vlăduț Stanciu l-a înlocuit pe Alin Drăgan, iar juniorul de 17 ani al „uniriștilor” a fost omul finalului de meci. Mai întâi, a interceptat un balon în defensiva adversă și l-a învins pe Aniculăesei (min. 72), iar apoi, după ce Popa a marcat din nou în minutul 82, a realizat prima sa „dublă” în Liga a 4-a. Mateiu a tras la poartă, portarul a respins în lateral, iar Stanciu a stabilit scorul final: 7-0.

A fost al 6-lea gol stagional al „vâfului” Sântanei, care, însă, a adunat alte 32 de reușite în întrecerea juniorilor. „Sunt conștient că nu pot fi utilizat mereu la seniori, dar vreau să-i mulțumesc domnului profesor Donca pentru toate minutele pe care mi le oferă. Înseamnă că are încredere în mine, iar eu încerc să i-o răsplătesc și să-mi ajut cât pot de mult colegii să obțină rezultate bune. Avem echipă bună, iar noi, jucătorii tineri, suntem foarte norocoși că avem lângă noi exemple ca Alin Drăgan, Iulian Vuin sau alții”, spune Vlăduț Stanciu.

Formații:

Sântana: Csurka  (55 Matiș) – Topac, Peia, Brozbic (63 Paven), Bolba – Bodea, Vuin (74 Vîrciu), Mateiu – Bud, Al. Drăgan (62 Stanciu), Cl. Popa.

Săvîrșin: Aniculăesei – Sălăsan, Al. Drăgan, D. Căliman, Cotuna (17 Jurcoane, 81 Ursu) – Ursulescu, Benescu, Silviu Iștoc (74 Sebastian Iștoc), Dumitrescu – Neamț, Fl. Pavel.

 Arbitri: Cătălin Iova – Florin Vesa, Sorina Betea. Observatori AJF: Marius Alexa, Ovidiu Coman.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button