UTA Arad

Derby-ul Vestului se joacă duminica viitoare, argentinianul Laso a decis ultima confruntare UTA – PoliDin rațiuni ce țin de nevoile televiziunilor, UTA va bifa a treia etapă consecutivă cu meci programat duminică. După deplasarea câștigătoare de la Ștefănești (4-2), „alb-roșii” o găzduiesc pe 6 noiembrie pe Academica Clinceni și peste alte 7 zile pe ASU Poli Timișoara.


În viziunea majorității susținătorilor celor două grupări, vom avea parte de adevăratul derby al Vestului, care ultima oară s-a disputat tot la Arad, pe arena „Francisc Neuman”, pe 8 martie 2013. Atunci, „ciocnirea” era decisă de argentinianul Laso, dar la finalul acelui sezon Poli promova în Liga 1. De atunci, ambele grupări au trecut prin transformări radicale, „alb-violeții” reîncepându-și activitatea din Liga 5-a, iar „alb-roșii” din Liga a 4-a.


Așadar, revederea dintre cele două mari tabere rivale va avea loc duminică, 13 noiembrie, de la ora 14, întreaga țară și numai urmând să vadă partida în direct pe Digi și Dolce Sport 1.

Un comentariu

  1. Prost articol. Ultimul derby a fost în 2012 castigat cu 1-0 la Timișoara. Meciul de care vorbiți voi nu a avut nicio legătură cu un derby , fiind doar un meci împotriva unei echipe din Timișoara nesustinuta de nimeni si fara identitate…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button