Stranieri aradeni

„Oracol” pentru Man: „Va face 10 milioane de euro…”





Ultimele evoluții ale arădeanului Dennis Man la Steaua, care a și marcat, duminică, la Iași, primul său gol în tricoul vicecampioanei României, au iscat mai multe comentarii sau considerații despre fostul utist.

Unul dintre cei care s-au exprimat public vis-a-vis de tânărul atacant a fost Ilie Balaci. „Steaua ar lua titlul și dacă l-ar folosi pe Dennis Man în locul lui. Sunt sigur de asta. Să-l joace pe Man trei meciuri titular și în al patrulea va exploda de vei da cu pălăria de pământ!”, a spus fosta glorie a Universității Craiova la Digi Sport.

Ieri, a fost rândul lui Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, să vorbească despre Man. Poreclit „Oracolul din Bălcești”, Dragomir e convins că arădeanul va deveni cel mai bun jucător din Liga 1. „Notați ce vă zic acum. Peste doi ani, Dennis Man va fi cel mai bun jucător din Liga 1. Va face 10 milioane de euro. L-am văzut și mi-a plăcut de el, dar mai are de lucrat. Are viteză și are ruperi de ritm excelente. Trebuie să mai lucreze la lovitura de cap și la forța din picioare, ca să poată să împingă mai bine în picioare. Îi mai trebuie jocuri și să aibă tupeu. Dacă nu dă drumul repede la minge, nu va ajunge mare. Dar el face asta, are calitatea asta din naștere. Paseză bine și are știința jocului. E născut ca să fie fotbalist”, a precizat Dragomir la TV Sport Ro.

Alți oameni de fotbal care au mai avut cuvinte de laudă la adresa arădeanului Stelei au fost Nicolae Dică sau Claudiu Niculescu, care au susținut că l-au urmărit cu atenție pe Dennis Man și în tricoul UTA-ei.

FOTO: UTA Media Design

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button