Gloria LT Cermei

Petrache le-a pus gând rău foștilor colegi de la UTA II: „Le doresc tot binele, dar nu joi…”





Etapa a zecea a Ligii a III-a (seria a 4-a) începe peste două zile cu ultimul derby arădean al toamnei. La Șiria, se înfruntă două echipe „alb-roșii”, UTA II și Lunca Teuz Cermei. Ambele nu trec printr-o perioadă prea bună, cu mențiunea că „satelitul” echipei fanion nici nu a trăit vremuri fericite în acest sezon.

În schimb, trupa lui Aslău începuse excelent campionatul, cu trei succese consecutive, dar apoi a mai pus la păstrare doar două puncte, ambele luate de pe terenuri străine. Acum, e rost de o victorie, iar David Petrache își pune în gardă foștii colegi. „E normal să fie un meci mai special pentru mine. Cu jucătorii din generația de 97-98 de la Atletico și apoi UTA am fost coleg 11 ani de zile până în această vară. Îi cunosc foarte bine, sunt prietenii mei, le doresc tot binele, dar nu joi. Ca și ei, avem și noi mare nevoie de cele trei puncte ca să ieșim din pasa proastă din ultimul timp. Nu există o favorită, va fi un meci echilibrat, greu de ambele părți, sper să pridem o zi mai bună decât ei și să câștigăm”, spune fundașul de 19 ani al Cermeiului.

Teoretic, acesta este împrumutat tot sezonul pe malul Teuzului, dar nu e exclus ca utiștii să-l încerce să-l aducă înapoi în iarnă. Ca și pe Adrian Suslak sauSergiu Aldan, de altfel.  „Nu pot ști exact ce se va întâmpla cu mine în iarnă, dar eu aș vrea să rămân la Cermei. Aici am fost primit  bine, mi se dă încredere, joc etapă de etapă în Liga a 3-a, nu știu de ce aș vrea să mă întorc deocamdată la UTA. Poate aș fi meritat și eu o șansă la prima echipă, dar acum sunt concentrat pe ceea ce am de făcut la Cermei, progresând până la finalul acestui sezon. Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de demonstrat celor de la UTA, ci doar mie”, a adăugat tânărul fotbalist, crescut de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico.

Piesă importantă a echipei ce a câștigat Cupa României și Supercupa la Under 19, Petrache va rata reîntâlnirea cu colegul său din centrul defensivei utiste. „Iuga este accidentat, îmi pare rău că nu ne revedem pe teren, dar voi avea destui foști colegi ca adversari. Probabil, ca fundaș dreapta, cel mai mult voi avea de-a face cu Copaci, unul dintre cei mai vechi prieteni ai mei. Încă nu am vorbit cu el, sigur o vom face înainte și după meci. Relația cu toți colegii cu care am crescut va rămâne aceeași, una bună, indiferent de rezultatul meciului de joi”, a încheiat Petrache, care îi datorează lui Dan Stupar experiența postului de fundaș dreapta pe care fostul antrenor al UTA-ei II l-a folosit în turul stagiunii trecute de Liga a 4-a.









4 comentarii

  1. As vrea sa vad mecuil asta, mai ales as vrea sa vad reactia marelui presedinte ,care nu este un fan UTA,si-a exprimat deseori parerea in preajma apropiatilor SI CERCULUI DE PRIETENI APROPIATI, atunci cand are chef de vorba antipatia pentru noul format al clubului aradean ,insa el foloseste cu nonsalanta pe linga cei trei jucatori enumerati mai sus si pe Cosa,aproape meci de meci ,nu mai vorbesc de febletea lui,fiul mai marelui presedinte, care este titular meci de meci indiferent de forma sportiva ! Nu am nimic cu el, insa eminenta sa nu suporta critici si pareri diferite si atunci cand ai o alta viziune devii dusman de moarte! Cu riscul ca-l supar inca odata ,spun cu sinceritatea care ma caracterizeaza ca as vrea sa bata UTA ,insa nu m-as supara daca ar castiga Samadaii! Sa castige cei mai buni! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. mah costea @#%^$&*%** ce sti u despre cermei cum a facut performanta……antrenamente pe terenuri impracticabile ………fara vestiare……merita sa le faceti statui la baietii de la cermei si la Domnul antrenor Aslau…..

      0
      0
  2. Ar trebui sa fie prezent în tribuna și Laurențiu rosu sa vadă la lucru toți jucători clubului uta sa știe pe ce se poate baza în iarna și pe viitor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button