UTA Arad

„Compilație” utistă cu erori ale arbitrilor: „Din păcate, adăugăm faze etapă de etapă”Laurențiu Roșu are trei meciuri la activ pe banca UTA-ei și toate au fost cu probleme de arbitraj. Episdoadele grave de la confruntările cu Olimpia Satu Mare, Dunărea Călărași și Unirea Tărlungeni, au fost eliminarările lui Burlă și Tănase, respectiv penalty-ul dictat la așa-zisul fault al lui Manea asupra lui V. Mihai. „Într-adevăr, arbitrii greșesc, dar trebuie să ne vedem de jocul nostru și să nu le dăm posibilitatea să greșească. De exemplu, la Satu Mare, dacă David nu trimitea acea pasă în centru, la adversar, nu se mai ajungea la judecata arbitrului în ceea ce-l privește pe Burlă”, a atenționat antrenorul principal al „alb-roșilor”.


Ceva mai practică e conducerea clubului care, prin vocea lui Codru Grădinariu, a anunțat că: „Pregătim un material destul de amplu cu erori de arbitraj pe care îl vom prezenta la FRF și CCA. E un fel de compilație, la care, din păcate, adăugăm faze etapă de etapă. Aceasta s-a îmbogățit și cu faza de penalty-ului lui Manea, urmăm toate căile legale să atragem atenția asupra acest aspect”.


Tot legat de arbitri, utiștii care sunt la limita suspendării trebuie să fie atenți nu ia în partida cu  Tărlungeniul „galbenul” ce i-ar trimite în tribună pentru derby-ul cu ASU Poli. „Vor fi informați respectivii jucători să fie mai atenți, dar sunt conștienți și ei că trebuie să evite unele faulturi și mai ales protestele. De când am venit la UTA le-am cerut să nu mai protesteze la adresa arbitrilor, căci nu ajută la nimic. Într-adevăr, avem câțiva jucători cu trei cartonașe galbene, plus Manea care are 6”, a mai precizat Roșu.

Gligor, Burlă, Chindriș, Strătilă și Curtuiuș sunt jucătorii la limita suspendării pentru marele meci cu Poli, care – astfel – trebuie să fie atenți cu ocazia disputei de duminică, contra celor de la Academica Clinceni.

FOTO: Ciprian PetcuțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button