Fotbal judetean

Să înceapă mini-campionatul! ACS Socodor – Unirea Sîntana 2-5





Alături de Curtici, „rossonerii” lui Donca regretă că vacanța de iarnă se apropie cu pași repezi. În afară de meciul din „fieful” liderului, unde – de altfel – a pierdut pe final Sântana merge ceas de pe la mijlocul lunii septembrie. Nici la Socodor nu s-a lăsat mai prejos, deși diferența pe tabelă nu s-a făcut cu adevărat decât în partea secundă.

Primul act a fost chiar destul de echilibrat, cu puține situații de poartă, una importantă chiar de partea gazdelor la șutul din unghi al lui Bibarț.  Meritul Socodorului a fost că a stat destul de bine în teren, dar golul de 0-1 a destabilizat puțin lucrurile în tabăra lui Darazs. În minutul 34, Drăgan a tras la poartă, Virzov a respins numai până la juniorul Bud, care a înscris din apropiere.

În partea secundă, practic, nu a mai fost meci. Claudiu Popa a făcut repede 0-2 (min. 52), Vuin a înscris și el la capătul unei faze șnur, pentru ca autogolul lui Zekany să ducă scorul la 0-4, cu un sfert de oră înainte de final. A fost momentul în care oaspeții s-au relaxat, iar Bibarț a profitat de pasul greșit al fundașilor lui Donca pentru 1-4. Totuși, Cl. Popa avea să refacă diferența de patru goluri, numai că la ultima fază a meciului, Licker a marcat cu capul după un corner, stabilind scorul final: 2-5.

Socodorul ajunge la cea de-a șaptea înfrângere consecutivă și, probabil, se gândește la campania de achiziții din iarnă, în timp ce Sântana regretă că se apropie finalul de an. Totuși, înainte de asta, are parte de trei meciuri de foc, pe care – însă – antrenorul echipei e convins că echipa sa le vat rata cu maxima responsabilitate. „Se poate spune că pentru noi începe un mini-campionat, cu meciuri cu echipele din zona noastră. Orice sincopă te poate coborî două-trei locuri în clasament, dar am demonstrate de atâtea ori că ne concentrăm mai bine cu adversarii de nivelul nostru. Sper doar să-i recuperăm pe Matei și Drăgan, care au ieșit accindetați la Socodor, poate și pe Drida…Oricum, cu Pecica, Lipova și Felnac nu avem voie să jucăm pe bucăți și să ne relaxăm când suntem în avantaj pe taeblă. Putem spune că la Socodor am profitat puțin și de faptul că adversarul a căzut puțin din punct de vedere fizic și psihic la 0-2, dar – oricum – cred că nu se punea problema echipei câștigătoare”, a menționat Dinu Donca.

După „dubla” lui Stanciu cu Săvîrșinul a venit și reușita unui alt junior, Marius Bud. „Avem noroc cu o echipă de copii bună, care ne furnizează mereu jucători de care nu putem să nu ținem cont. Bud chiar ne-a înlesnit misiunea cu golul ce a deblocat partida, sper doar ca el și ceilalți juniori să fie mai constanți”, a adăugat profesorul de pe banca Unirii.

Formații:

Socodor: Virzob – Bragea, Gherheș, Mariș,  Maier (81 V. Miron) – Purtan (71 Zekany) – Bibarț, Licker, Flueraș (56 D. Ardelean), Buia – Molcuț.

Sântana: Csurka – Topac, Brozbic, Peia (81 Paven), Lanțoș – Mateiu (56 Bodea), Vuin, Josan – Bud (56 Stanciu), Al. Drăgan (58 Bolba), Cl. Popa.

Arbitri: Alin Bolcaș – Remus Naghi, Flavius Dreghici. Observatori AJF: Traian Enoiu, Eugen Roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button