Fotbal judetean

Pecicanul Ciornei, la meciul sezonului cu Lipova: „Am fost inspirat, dar meritul e al echipei și antrenorului”Deși e echipa cu cel mai bun golaveraj din campionat (54-6), Șoimii Lipova a încheiat în weekend cel de-al doilea meci cu cifra zero în dreptul golurilor înscrise. E drept, nici Bujor nu a scos mingea din poartă sâmbăta trecută. La Pecica, în special Gâlcă a avut ocazii destul de mari pentru trupa lui Flavius Sabău , dar a dat peste un portar în zi de grație. „Am fost inspirat, bine poziționat și mi-a ieșit. Mă bucur că am închis poarta, chiar trebuia să-mi ajut colegii, având în vedere că au fost și evoluții mai modeste din partea mea. Nu mai departe de meciul cu Felnacul am luat trei goluri și  asta m-a ambiționat și mai mult pentru meciul de azi. Oricum, campionatul încă se joacă, Lipova rămâne o echipă bună, chiar dacă văd că cei de la Crișul câștigă etapă de etapă”, spune Adrian Ciornei.

Pe de altă parte, eroul Progresului susține că fără ajutorul colegilor și antrenorului nu ar fi reușit nimic. „Meritul pentru rezultat este al tuturor. Jocul colectiv a fost bun, antrenorul ne-a așezat foarte bine în teren și am muncit pentru acest punct. La felul cum evoluăm eu zic că locul nostru în clasament ar trebui să fie altul, în primele trei-patru echipe. Dar, dacă rămânem cu capul jos și muncim mai departe, vor veni și vremuri mai bune. Eu încerc să ajut cât pot, să mai am prestații ca cea de azi și să prind vârsta lui Sucă (n.a. Emil Szabo, portarul Dorobanțiului la 57 de ani) pe teren”, a mai spus goalkeeperul de 32 de ani.

După 12 runde, Progresul Pecica ocupă locul 6 în clasament, la 10 puncte în spatele adversarului de sâmbăta trecută și 15 de liderul Crișul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button