Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa a 15-a: Locurile direct promovabile rămân departe de UTA după succesul Brașovului la Mioveni





CS Balotești – Dunărea Călărași   0-3

P. Radu 8, Kanda 25, Ciocâlteu 90+3

ACS Berceni – Olimpia Satu Mare   1-7

Ettien 7 / Onicaș 12 și 69, Muntean 45 și 88, Heil 60, S. Pană 75, Tudoran 78

Foresta Suceava – CS Afumați   0-2

/Șt. Vasile 24, Olariu 30

CSM Râmnicu Vâlcea – Sepsi Sfântu Gheorghe  0-1

D. Ene 90+4

Chindia Târgoviște – Juventus București   0-0 

ASU Poli – Unirea Tărlungeni 2-0

Mărgărit 45, Bădăuță 73

UTA – Academica Clinceni 3-2

Petre 49, 72, Andor 78/ Predescu 28, Coman 89

Dacia Unirea Brăila – Luceafărul Oradea 1-0

C. Neagu 30

CS Mioveni – FC Braoșv   0-1

Manole

Metalul Reșița stă

Clasament la zi

brasov2

Etapa următoare (12-13 noiembrie): Academica – FC Brașov, Tărlungeni – Balotești, Călărași – Berceni, Afumați – Brăila, Luceafărul – Reșița, Juventus – Rm. Vâlcea, Olimpia – Chindia, Sepsi – Foresta, UTA Arad – ASU Poli. CS Mioveni stă.

FOTO: Ciprian Petcuț

3 comentarii

  1. Prin victoria Brasovului la Mioveni s a rupt campionatul…si se cunosc cele 2 echipe ce promoveaza in acest campionat !Multi utisti nu putem uita meciul ,,cu cantec pierdut la BV,,in prelungiri (in min.90 UTA conducea cu 2 la 1 )cand Burla cauta sa loveasca cu capul in gura un brasovean,greoii fundasi centrali ai UTA ei erau aerieni..,Miron nu a iesit pe centrare si moldoveanul Iustini a facut 3 la 2 pentru echipa lui Talnar,artizanul Hainei de Blana..!!!!!Dar la 11 m pentru brasoveni…,a fost reprocitate,zi Nagy care ai tacut molcum !!!Doar UTA putea pierde un asemenea meci ce in min.90 era pierdut de brasoveni…Rosule gaseste fundasi centrali,astfel peste 100 de ani promovam cu UTA !Asta e realitatea !

    0
    0
  2. Este prea devreme sa spunem ca nu mai avem sanse la promovare,nu uita ca Brasovul trebuie sa stea o etapa si apoi mai sunt o gramada de meciuri pana la finalul campionatului.V-om vedea ce jucatori se va aduce in iarna la UTA. si apoi v-om trage o concluzie.Normal ca trebuie sa batem tot pana la finalul turului pt. ca avem culoar, Poli. Timis., Balotesti,Berceni, mai putin in deplasarea de la Targoviste unde va fi un meci foarte dificil ,apoi avem la Valcea si acasa cu Foresta,deci va fi extrem,extrem de greu pt. UTA. !!!!

    0
    0
  3. Televizarea meciurilor de liga a II- a ne-a lasat sa vedem ca Brasovul si Juventus au fost, indiscutabil, echipele cele mai ajutate de arbitri. Aceiasi arbitri, care la Arad, chiar si mai mult, in deplasare, predau lectii de „arbitraj farmaceutic” pentru UTA, nu au teama, nu au remuscari…. . Asta arata si capacitatea manageriala conducerii utiste, relatiile ei, care nu conteaza la FRF, nu conteaza la arbitri, poate au si ei 2-3 observatori amici, dar orice arbitru vine la Arad stiind ca nici nu obtine ceva, nici nu trebuie sa dea ceva. Ori poate crede cineva ca Romica Pascu sau Chivorchian se pot compara , ca „organizare de joc”…..cu Meszar sau Gradinaru ??. Sa fim seriosi !! Mioveniul -o echipa cam ca si UTA- are o conducere mai implicata, ( deh, sint mai apropiati de Bucuresti_…) ,si tot nu au putut impiedica Brasovul, sa ia 3 puncte la Mioveni. Nu stiu daca ceea ce spune @ Le are cu..- privitor la Brasov-UTA- este adevarat, si eu pot spune ca schimbarile, si atitudinea unora , la acel meci, pe final, au fost cel putin proaste ( sa nu folosim alta expresie). Din ce vad eu la UTA nu se doreste o promovare reala, mai mult se vorbeste…ca sa dea bine.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button