Fotbal judetean

Game set match cu copiii: Frontiera Curtici – CS Ineu 6-0





Fără câțiva titulari cu ceva experiență: Zdrențan, Spătaru și V. Mașniță, zărăndanii s-au dus ca mielul la tăiat la Graniță. Probabil, Cristi Sculici a realizat că era greu să-i facă față uneia dintre cele mai în formă echipe ale momentului în D-ul arădean și a preferat să-și aibă oamenii apți pentru „ciocnirea” de peste o săptămână cu UTA III.

Practic, cu excepțiile numite Rădac, Iaroș, Hulbăr și Botaș, Ineul a aliniat o echipă de copii, prilej pentru curticeni să mai adauge trei puncte în clasament și să-și rotunjească golaverajul. Meciul nu a avut istoric atâta timp cât scorul primelor 25 de minute a fost 3-0, după ce Varga a înțepat balonul dintre trei adversari, Măgulean a fost la locul potrivit la o pasă în careu, iar Avrămuțiu (foto) a realizat o fază frumoasă finalizat cu un șu plasat. Același „decar” al Frontierei a făcut „dubla” încă din minutul 39, când a șutat frumos din afara careului. Showul a fost completat în partea secundă de Măgulean și fundașul Alex Don, care a înscris după o fază fixă.

Cele trei puncte, dar mai ales eșecul Sîntanei, îi duc pe curticeni pe podiumul Ligii a IV-a.  „Mă așteptam să fie un meci mai strâns, dar nu s-a pus problema câștigătoarei atâta timp cât am jucat împotriva unei echipe de copii. Oricum, Ineul dă dovadă de mult curaj, urmând să culeagă roadele de pe urma acestor tineri peste un an-doi. Cât despre noi, suntem în grafic, ba chiar am ieșit din el, în sensul pozitiv. Avem o serie foarte bună de meciuri, legăm jocul tot mai bine, ne pare rău că mai sunt doar două meciuri oficiale. E drept, ambele sunt derby-uri, unul zonal cu Dorobați și celălalt de clasament cu Crișul. Ca de fiecare dată, ne dorim să scoatem maxim din ambele meciuri. Sper să am tot lotul valid, căci starea lui Nedea mă îngrijorează puțin”, a punctat Dinu Maghici, care și-a revăzut foșii colegi de la Ineu, de acum 7 ani, pe Dusan Iaroș și Georgian Hulbăr.

Formații:

Curtici: Iacob – Gavriș (85 Iercan), A. Don, Pleșca, D. Morariu – Parlapan, Hanc, D. Crișan (46 Liga), R. Varga (46 Roza) – Avrămuțiu, Măgulean (67 Săcui).

Ineu: Pușcaș – Rădac (62 Kotroczo), Iaroș, Karmanoczky, Hulbăr – Belei, Udrescu (59 Florea), Jilavu, Botaș – Gavrilă (15 Dragoș), G. Mașniță.

Arbitri: Tudor Jurcă – Paul Ardelean, Remus Naghi. Observatori AJF: Gabor Biro Oliver, Ioan Hamza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button