Liga a 3-a

N’Doye, one man show la Cermei: „Promisiune pentru Bobar, rămâne de văzut dacă voi rămâne la Deva din iarnă”





CNS Cetate Deva are o altă față cu Ousmane N’Doye la mijlocul terenului. La Cermei, s-a văzut cu ochiul liber că fotbalist senegalez este din alt film, contribuind cu două goluri la sucesul cu 4-2, dar având și o prezență constantă în construcția atacurilor echipei sale. „Am avut nevoie de un jucător de valoare și experiență cum este Ousmane, are valoare individuală de necontestat. L-am și pus căpitan de echipă de la primul meci, este un lider al vestiarului. S-a pregătit cât a fost acasă și a venit cu o formă fizică de invidiat, nu are pic de țesut adipos, e un profesionist”, a spus Viorel Tănase despre vedeta sa, care în Liga 1 a mai jucat la FC Vaslui, Dinamo, Astra Ploiești, Săgeata Năvodari și ASA Târgu Mureș.

Întrebat de ce a ales să coboare tocmai în eșalonul trei, deși e evident că mai poate evolua fără probleme în primele două ligi din România, fotbalistul de culoare a spus: „I-am promis ceva lui Cristi Bobar, pentru el sunt la Deva. Am refuzat oferte de Liga 1 pentru a-mi respecta cuvântul dat lui, rămâne de văzut dacă voi rămâne la Deva din iarnă. S-ar putea să dau curs altei oferte, deși vreau să realizez și mai multe la Deva. Ceea ce este mai important este că mă simt bine, m-am pus la punct cu pregătirea fizică, pot să alerg și asta se vede pe teren”, a spus N’Doye la finalul partidei de pe malul Teuzului.

Tănase: „Mai greu decât o arată scorul”

Antrenorul devenilor a recunoscut faptul că echipa sa nu a avut o misiune tocmai ușoară la Cermei. „Am câștigat mai greu decât o arată scorul, vreau să-mi felicit echipa pentru efortul depus și pentru determinare. Ne-am dorit mult să plecăm de la Cermei cu toate cele trei puncte și ne-am realizat obiectivul. Am început mai bine în primele zece minute după care gazdele ne-au dominat următoarele zece minute, au avut două ocazii de unu la unu cu portarul după care noi am reușit golul lui Robert Cristian după un atac pozițional. Prima repriză a fost egală ca ocazii dar a doua a fost la discreția noastră. Am marcat mai multe goluri și am avut și ceva ocazii, trebuie să remarc cele două goluri ale lui Ousmane N’Doye, cu execuții de calitate. Per total, am făcut un joc bun tactic, organizat în apărare și am fost periculoși în atac. S-a plecat la drum cu un obiectiv îndrăzneț, dar s-au pierdut puncte importante pe parcurs. Vom vedea în iarnă ce putem face, ne dorim să ne mai întărim și să continuăm trendul ascendent”, a menționat Viorel Tănase.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button