UTA Arad

Copil: „Am văzut suporterii așa cum erau înainte, dar noi nu ne-am ridicat la nivelul lor”





Printre arădenii care nu apucaseră să simtă fiorul unui derby al Vestului s-a numărat și Dumitru Copil. Intrat după pauză în luptă în locul lui Strătilă, „Mitruț” a avut șansa golului după numai două minute, dar execuția sa din lovitură liberă a trecut puțin pe lângă vinclu. Au mai fost și alte situații în care mijlocașul a fost periculos la poarta lui Gkakos, dar la final a trebuit să se mulțumească cu o remiză ce nu îl mulțumește la prima sa „ciocnire”. „Fiecare jucător, mai ales dacă este arădean are în sânge dorința de a juca și câștiga cu Poli. A fost un derby așteptat de toată lumea, ne pare extrem de rău că nu l-am câștigat, cu toate că ocazii au fost. Dar, pe un asemenea teren e foarte greu să construiești, să controlezi mingea. A fost mai mult un meci de forță, de luptă, cu mingi aruncate aiurea în careu, la bătaie. Am mai dat de terenuri grele și la Liga a 3-a, dar la Liga a 2-a ai alte așteptări. Însă, la noi e orezărie, nu poți să joci decât polo. Păcat, mergem mai departe, trebuie să câștigăm următoarele meciuri”, au fost cuvinetele lui fotbalistului de 26 de ani, imediat după încheierea partidei cu Poli.

Regretul ratării celor trei puncte este cu atât mai mare pentru Copil, cu cât: „Azi am văzut suporterii așa cum erau înainte, dar noi nu ne-am ridicat la nivelul lor. Le mulțumim pentru susținere, îi rugăm să fie alături de noi așa la fiecare meci”.

În fine, mijlocașul „alb-roșilor” nu înțelege exact de ce Horațiu Feșnic l-a pus pe Chindriș să repete penalty-ul, pentru ca la a doua încercare arădeanul să ratez.: „Nu știu ce a văzut arbitrul de a cerut repetarea. Ar fi văzut că au intrat jucători de la noi în careu, nu știu și nu vreau să comentez. Au muncit atât cei care au fost de la început, cât și cei intrați pe parcurs, ne-am dorit enorm victoria, dar revenirea pe tabelă s-a produs prea târziu”, e încheierea lui Copil.

FOTO: Ciprian Petcuț

 

13 comentarii

  1. Tu sigur nu !!!! Dute in liga 4 ‘mai bine si bagate la dieta!!!!! Cea mai frumoasa galerie are Aradul dar speram sa faceti ptr noi si ptr galerie ce trebuie facut nu sa mergeti in jos vrem sa fiti in frunte!!!!!

    0
    0
  2. Mai Copil, de alergat nu poti, ce pus osul, nu poti, de batut lovituri libere nu stii, dar iti dai cu parerea. Du-te la Cermei, sau Sebis, acolo e de tine.

    0
    0
  3. Copilas mic ai fost cel mai slab de pe teren ieri,nu ai lovit o minge cum trebuie….deci pe la UTA 3 poate esti bun ! De ce nu te ai bagat la 11 m,daca aveai sange n instalatie ?Si acum cateva cuvinte despre Proca care baga ca sa fie ,,Spulberata Timisoara,, cu 4 goluri si 1 gol in prelungiri …!!!Baiete Proca, crezi ca Poli Tm e asa slaba cum a fost UTA lui ,,nagy,, la Bravov si a pierdut in prelungiri cu 2 goluri incasate dupa min.90…!!!!! Nu l uit pe gladiatorul Manea care in min.91 a pus mana in gat unui brasovean,pe Burla care cauta sa loveasca cu capul in gura un adversar ca arbitrul Iles din Ploiesti,plus liniorul Ad Marginean,prieten cu Talnar s o puna pe var !Apoi in min 93 Miron nu ierse pe centrare si Istini ne a tras 3 la 2, cu Talnar in al 9 cer !Si unii mai plangeti dupa Nagy ?De acum in colo jucam fara presiune,dar am ,,kakat ruda,,cu UTA cand nu trebuia ! Hai UTA SI RUSINE FALCA GHEORGHE….!

    0
    0
    1. Domnul care le stie pe toate. Mitrut nu a fost desemnat sa bata nu ca nu a avut sange in instalatie. Iar dumneata te-ai uitat la alt meci. Faza de la penalti de la cine a plecat? Cine a dat pasa in care petre scoate penalti? 2 corner batut de mitrut unde petre da pe langa poarta din 6 m le-ai vazut domnule ? Iti aduci aminte? Lovitura libera la o palma 2 de vinclu ai vazut? Lovitura din lateral care nu a sarit nimeni sa o bage in poarta si a trecut la o palma de gol? Astea le-ai vazut? Mergeti voi ai jucati in locul lor pe frig pe.ploaie pe.vant pe mocirla. Baietii nostri si-au dat totulsa castige dar voi niste frustrati doar atunci cand castiga sunteti suporteri la uta in rest dati doar in jucatori. Mitrut a adus un plus pe faza de atac. Uitate la meci la reluare si dupaia poti vb.

      0
      0
      1. Nu are rost sa iti pui mintea cu toti care abia asteapt ao minge la fileu , sa arunce cu noroi in toti si toate . Iti faci mai mult rau tie decat lor , lasa-i in plata lor , daca au fost frustati cand au fost mici iar acum refuleaza

        0
        0
  4. Cel putin, bine ca recunosti ca nu v-ati ridicat la nivelul spectatorilor care v-au sustinut pe toata durata meciului cum putine echipe de liga1a o fac,BRAVO LOR. Sa sti Mitrut ca, nici prin cap nu imi trecea ca voi nu o sa castigati acest meci. Da terenul a fost sub orice critica , dar a fost pt. ambele echipe . Noroc cu Andor ca faceati UTA. de ras. Ratati mult in fata portii ca, ocazii a-ti avut. Aveti grija meciul urmator cu Balotestiul,care a batut la Tarlugeni si va face tot posibilul sa castige cu voi.

    0
    0
  5. pacat ca nu am castigat, insa chiar si asa, UTA este mai aproape decat pare de promovare in conditiile retragerii eminente a echipei din Berceni, caz in care toate cele 5 echipe din fata echipei UTA vor avea scazute cate 3 puncte, astfel ca UTA va fi la 6 puncte de primul loc si la 4 de locul 2 (Brasov). Daca mai tinem seama de faptul ca Brasov are si un meci in plus, iar UTA poate castiga in etapa in care BV sta, putem spune ca vom fi la 1 punct de locul 2….iar din iarna cu cateva intariri putem avea alta fata….HAI UTA !!!

    0
    0
    1. te-ai cam aprins … vezi ca atunci cand noi stam cu berceni, ceilalti joaca … toti au batut berceni, bateam si noi daca ar fi jucat si deci nu ne ajuta ca se retrag

      0
      0
  6. Nu spun prea multe, caci si pe ginerele meu sibian il cheama tot Alex si sa stii ca nu am vazut alt meci la Digi 1,cu semiesecul din 13.11.!Cred ca Mitrut laudatul tau ,,tii frate,, de l lauzi atata si toate mingile trase se el au fost la ,,o palma,, de poarta timisorenilor…Ai jucat cumva in liga 1 ?dar Badauta asta ne a intors pe toate fetele apararea,bun jucator !Daca e asa de bun Copil du l acasa la tine si nu uita ca cu 2,3 goluri pe sezon.nu se face primavara…Sa de a gol la Chindia si apoi i mi cer scuze de la valorosul tau ! Hai UTA !

    0
    0
  7. Inaintea meciului am fost optimist, nici nu mi-am pus problema sa nu castigam la 2-3 goluri diferenta….asta pana am intrat pe stadion si am vazut gazonul….fratele meu alb, pe mocirla aia nici macar Ronaldinho nu poate juca fotbal….deci, lasati naibii criticile la adresa jucatorilor….nu cred ca-i unul singur in lot care sa nu-si fi dorit victoria…asta este,mergem mai departe si ne rugam sa scapam de parvenitul de la Brad cat mai repede…sau sa-l ,ajutam’ sa ne paraseasca….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button