UTA Arad

E certitudine, timișorenii vin cu sutele la Arad





Mai sunt 4 ore până la ora de începere a derby-ului Vestului. Angajații clubului și cei ai Primăriei fac eforturi supraomenești să facă gazonul de pe „Motorul” practicabil și de aceea au apelat în această dimineață, la teuri, bureți și găleți pentru a îndepărta apa pluvială strânsă aseară și în această noapte. La 10,30 este așteptat și un elicopter pentru a zvânta terenul.

Spre Arad au pornit deja și suporterii timișoreni, în număr mult mai mare decât biletele avute la dispoziție (90). Poza făcut pe peronul Gării de pe Bega certifică acest lucru. Fanii vor fi însoțiți de zeci de jandarmi timișoreni, dar nu se știe exact ce urmează să se întâmple cu ei în momentul în care vor ajunge sau măcar se vor apropia de arena din Aradul Nou.

FOTO: revistaultra.ro

2 comentarii

  1. Ei au acasa o galerie de maxim 350-400 de persoane . Aia vin. Alții in plus n-au,Numa dacă își mai conving cite un prieten.

    0
    0
  2. Au veniiit, niste tarani barati, maxim 250-300 la numar, care au spart un cap si in rest de frica au stat intr-o curte de unde au urmarit meciul :)). Super galerie, dovada (daca mai era nevoie) ca voi, banatenii, ati fost si sunteti in continuare taranii vestului.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button