UTA Arad

Suporterul arădean rănit în timpul incidentelor de ieri a fost externat





În conflictele stradale dintre suporterii UTA-ei și cei ai lui Poli, unul dintre arădeni a fost grav rănit la cap. La prima vedere, se părea că îi este pusă viața în pericol, dar odată transportat la spital, diagnosticul nu a fost, din fericire, atât de sever. „Pacientul a suferit plagă contuză traumatism cranio-cerebral fără complicaţii, fără fractură, motiv pentru care după ce a beneficiat de asistenţă medicală la UPU, a plecat”, ne-a mărturisit Corina Crişan, noul director medical al Spitalului Clinic Județean Arad.

Deși martorii susțin că fanul „Bătrânei Doamne” a fost lovit chiar de unul dintre jandarmi, se pare că nimeni nu a dat o declarație oficială, motiv pentru care nu sunt create premizele pentru o anchetă amănunțită. Totuși, Grupărea de Jandarmi Mobilă Timişoara va emite un comunicat de presă despre incidentele de ieri, de pe Calea Timișorii.

FOTO: Ciprian Petcuț

3 comentarii

  1. Baiatul sa mearga la medicul legist, sa isi ia avocat si sa faca plangere penala….iar jandarmul cu creierul cat nuca al carui principiu de baza este „pumnii mei minte nu are” sa plateasca…..a.c.a.b.

    0
    0
  2. Va invit sa cititi ,intr-un ziar local, vizibil si pe net,ceea ce ne comunica Jandarmeria : ca aradeanul era , de fapt, ..brasovean, ca ar fi intrat singur intre polisti, ca ei , jandarmii, l-au descoperit „gata lovit”, ca „era sub influenta bauturilor alcoolice” ( de parca daca bei 1-2 beri iti pierzi mintile..ca la soferie, esti socotit,gata vinovat..), ca …nu sint date ca ar fi lovit de vreun jandarm. Eu nu cred sa nu existe martori, sa nu aibe curajul care spuna ce au vazut. Bine ca , pina la urma , baiatul nu s-a ales decit cu o plaga mai usoara,desi cred eu ca nu doar in cap a primit lovituri. O propunere : nu poate fi gasit, sa ne spuna si el…varianta lui ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button