Gloria LT Cermei

Calvin – ultimul plecat de la Cermei, dar: „Sâmbătă vom ieși din criză!”





Alături de UTA II, Lunca Teuz Cermei este divizionara a treia din seria a IV-a ce nu a mai cunoscut gustul succesului din luna septembrie. Este adevărat, echipa lui Mircea Aslău a mai strâns ceva puncte cu patru remize consecutive în deplasare, dar acasă a pierdut pe linie.

Totuși, sâmbătă, începând cu ora 14, „alb-roșii” de pe Teuz au șansa să-și ia rămas bun de la propriii fani cu un succes. Adversarul e abordabil, deși Millenium Giarmata pare într-o perioadă bună. Tocmai a bătut liderul Național Sebiș și chiar i-a egalat în clasament pe cei de la Cermei. „Am jucat destule amicale cu ei, știm ceea ce pot și sunt o echipă ce poate fi bătută. Știm că rezultatele din ultimele etape nu ne recomandă pentru o victorie, dar veți vedea că sâmbătă vom ieși din criză. De asemenea, mai cred că după ultima etapă din tur, o să ne pare rău că se întrerupe campionatul”, susține Petre Bulza.

Președintele Cermeiului confirmă zvonul conform căruia un alt fotablist a renunțat la  a mai apăra culorile echipei. După Andrei Purece și Norbi Varga  a venit rândul lui Ali Calvin Tombaye să facă pasul înapoi. Din informațiile noastre, fostul fundaș al UTA-ei a avut o dispută cu antrenorul Mircea Aslău și i-a comunicat deja lui Bulza că nu mai se prezintă la antrenamentele și jocurile echipei. „E adevărat, Calvin și-a manifestat dorința să renunțe la contractul cu noi. Nu ținem pe nimeni cu forța, echipa și grupul rămân importante nu un jucător sau altul. Mai avem două etape, trebuie să facem puncte în orice condiții”, a adăugat șeful „alb-roșilor”.

Ivorianul Abdoulaye Diarra revine pe gazon după etapa de suspendare exact împotriva fostei sale echipe timp de două sezoane. Suslak e și el apt, Aslău nemaiavând alte probleme de lot pentru partida de sâmbătă (ora 14) în afara jucătorilor plecați în mijlocul campionatului

Formații probabile:

Cermei: Rusu – Popa, Petrache, Gurban, Suslak – Coșa, Nistor, Diarra, Aldan – Sălăjan, Bulza.

Giarmata: Rusu – Mihăilceanu, Soare, Maghici, Ciobănică – Corlățeanu Codrea – F. Olariu, Călin, Stoica – Trifu.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button