UTA Arad

Roșu anticipează un meci de luptă la Balotești: „Până la capăt!”





UTA a trăit o mare dezamăgire la finalul derby-ului cu ASU Poli. Rezultatul nu a fost pe placul arădenilor, care au avut de înfruntat și condiții vitrege, nedemne pentru o fostă campioană a României, ce dă din coate să revină acolo unde îi este locul, Liga 1.

Și în această săptămână, mai precis marți și miercuri, „alb-roșii” s-au antrenat din nou în Ungaria, la Battonya, iar ultimele două antrenamente s-au desfășurat pe ICRTI. Utiștii au plecat în această seară pe calea aerului la București, Laurențiu Roșu fixând următoarele coordonate pentru meciul de mâine dimineață (ora 11). „Le-am vorbit jucătorilor despre adversara noastră, întâlnim o echipă care joacă un fotbal direct, cu mingi lungi, caută mereu mingea a doua. Nu construiesc, dar luptă pentru orice minge și sunt convins că nu vom avea un meci ușor. Noi o să luptăm până la capăt, încercând să adunăm cât mai multe puncte”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Formații probabile:

Balotești: Iordan – Răuţă, Flămânzeanu, Marciuc, C-tin. Dedu – N. Ion, Antoche – Val. Andrei, Păduraru, Fl. Niculae -Bâtfoi.

UTA: Miron – Polgar, Manea, Gligor, Burlă – Andor, Tănase, Chindriș, Copil – Petre, Curtuiuș.

Arbitri: Bogdan Anghelinei (Galați) – Florin Burlacu (Urziceni), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Cristina Trandafir (București)

Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Andrei Simion (București)

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button