UTA Arad

Nica, despre vizita UTA-ei: „O formație ce vrea să promoveze e periculoasă din toate punctele de vedere”





Dacă echipa fanion a Aradului a beneficiat de retragerea Berceniului și a urcat un loc, adversarul său de mâine dimineață e formația din coada clasamentului ce a coborât sub linie. Chiar despre noua configurație a ierarhiei a vorbit și antrenorul ilfovenilor întrebat fiind despre meciul cu UTA. „Dacă ținem cont de faptul că se întâlnesc echipele de pe locurile 16 și 5, probabil toată lumea vede formația arădeană favorită. Dar, avem șansele noastre, ne legăm de jocul bun și victoria obținută etapa trecută de la Ștefănești. Vrem să gândim pozitiv, chiar dacă am avut și destule rezultate negative în acest sezon. Multe surprize nu putem oferi, suntem aceiași jucători de la începutul  sperăm să prindem o zi bună, să ne ridicăm la nivelul adversarilor”, a menționat Cornel Nica.

Care sunt punctele forte ale „Bătrânei Doamne”? „O formație ce vrea să promoveze e periculoasă din toate punctele de vedere. Au jucători valoroși în fiecare compartiment, nu prea contează că le lipsesște un fotbalist sau al altul. Avem și noi o absență importantă pe Herea, dar vom încerca să scoatem maxim din acest meci. Terenul se anunță destul de greu, poate nu va fi spectacol, mai ales că punctele sunt importante. Până la urmă, orice rezultat e posibil”, a răspuns Nica.

Etapa trecută, Baloteștiul a stricat debutul lui Adrian Matei în fața puținilor fani ai Tărlungeniului de la…Ștefănești, câștigând cu 3-1. Bâftoi, Niculae, V. Andrei au fost marcatorii trupei „roș-albaștrilor”. Absența lui Claudiu Herea e importantă pentru ilfoveni, atât timp cât acesta e golgheterul echipei cu 8 reușite.

FOTO: liga2.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button