UTA Arad

Strătilă – în lot pentru meciul de la Balotești, dar ar putea fi folosit doar în caz de nevoie





După ultimul antrenament înainte de confruntarea de mâine dimineață pe puncte, Laurențiu Roșu și colaboratorii săi au ales jucătorii pe care vor conta în deplasarea de la Balotești. Prezența lui Sorin Strătilă era pusă sub semnul întrebării datorită accidentării suferite în derby-ul cu ASU Poli, dar mijlocașul de bandă a primit ok-ul lui Zsolt Nagy la capătul unei săptămâni de tratament. Totuși, din câte se pare, „SS”-ul nu va intra pe gazon din primul minut, urmând să fie folosit doar dacă rezultatul le este nefavorabil arădenilor.

De altfel, „principalul” utist recunoștea ieri că forma lui Cristian Andor trebuie exploatată, dar și evoluțiile din ultimul timp ale lui Dumitru Copil au fost bunicele. „Când am venit eu la UTA, Andor era accidentat. Nu s-a antrenat în acea săptămână, nici nu l-am luat în lot la Satu Mare, dar apoi a crescut de la săptămână la săptămână. A început să aibă destule realizări ce ne-au adus și puncte, a dat gol cu Clinceni, acum cu Poli, progresul său este evident. Sperăm să continue pe aceeași linie, căci avem nevoie de toată lumea pentru finalul de an”, a menționat Laurențiu Roșu.

Revenind la lotul de 18 pentru meciul din județul Ilfov să mai spunem că odată cu revenirea lui Alex Manea (suspendat cu ASU Poli) din schemă a ieșit Celea, care va juca la UTA II contra Becicherecului. Totodată, Cristian Costin s-a accidentat ușor la gleznă la Elite, miercuri, și a fost înlocuit cu Michel Vlad în lotul de 18.

Delegația utistă pleacă în jurul orei 19,30 de pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara spre București. Distanța dintre Capitală și comuna Balotești este de 25 de kilometri, ce va fi parcursă în dimineața meciului.

FOTO: Ciprian Petcuț

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button