Fotbal judetean

Au Ponta(t) al șaselea rezultat pozitiv consecutiv: Progresul Pecica – Păulișana Păuliș 2-0

De la eșecul usturător de pe terenul liderului (0-4), campioana județului din urmă cu două sezoane s-a pus pe picioare și a strâns 14 puncte din 18 posibile în ultimele șase runde. Între cele două egaluri se află și cel cu Lipova, Progresul fiind cealaltă echipă după Crișul ce a stopat trupa lui Sabău. Creșterea în joc a echipei „galben-albastre” a fost evidentă, iar Păulișana, de altfel și ea o performeră a ultimelor rundă, a simțit acest lucru.

Singurul regret al lui Dorel Mutică este că băieții săi nu au mai repetat evoluția bună avută runda trecută la Sântana. „Probabil, s-a acumulat și o anumită doză de oboseală, din moment ce am dus acest tur cam în 13-14 jucători. Astăzi, sunt mai importante punctele, deși știu că putem mai mult din punct de vedere al exprimării în joc. Sigur, am întâlnit și un adversar care nu degeaba era la 4 puncte în spatele nostru înainte de acest meci, însă dacă eram mai proaspeți din punct de vedere fizic cred că obțineam un succes și mai clar”, consideră fostul fundaș al Stelei.

Fără a forța prea mult atacul, amfitrionii au deschis  tabela la mijlocul reprizei. Mai pecis, în minutul 22, Ponta a transformat în gol o fază la care au mai participat Arsene, Wild și R. Fritea. În prealabil, gazdele ceruseră și un 11 metri la Marinescu. Vali Fritea a avut și el o bună șansă de a marca cu capul, după un corner, același lucru fiind valabil și pentru Mariș la cealaltă poartă. A fost nevoie de pecetea căpitanului pentru a liniști lucrurile. În minutul 61, Arsene a făcut o preluare ce a meritat toți banii pe bilet și a trimis în cros la colțul lung pentru cel de-al 16-lea gol stagional. Ciornei și-a făcut și el treaba la un șut periculos de Mițiți și astfel s-a terminat 2-0.

Formații:

Pecica: Ciornei – Ew. Wild, Șiclovan, Dolga, V. Fritea – Huțanu, Vasilca, Marinescu (46 Grăjean), Ponta (61 Moldovan) – R. Fritea – Arsene.

Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Mariș, Suciu, Asandului – Gugeanu (66 Bruț), Savu, Țepeș (74 Șt. Andrei), D. Calancea (21 Ambruș) – Mițiți (88 B. Gherghel), D. Popa.

Arbitri: Cristian Coroban – Paul Radu, Sorina Betea. Observatori AJF: Corneliu Tiulea, Daniel Scridon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button