Fotbal judetean

Când Bibarț ajunge la meci…: ACS Socodor – Glogovăț 4-0





Fără un rezultat pozitiv de etape bune, Socodorul spera din nou în trei puncte odată cu vizita colegei de clasament, CS Glogovăț 2013. Misiunea lor nu a fost deloc ușoară, chiar aproape imposibilă atâta timp cât nu au putut conta pe Bogdan Bibarț. Din pricina unor probleme de ordin personal, acesta a ajuns la teren doar la pauză, iar când a intrat pe gazon a făcut – practic – diferența.

Până în acel moment, oaspeții au fost ceva mai prezenți în joc și periculoși. Negrea și Bubuș au ratat două ocazii cât roata carului, remarcându-l pe Virzov. Mako și Flueraș au fost au ajuns și ei în poziții bune de gol, dar scorul pauzei a fost 0-0. În partea a doua, „centralul” Ardelean i-a scos din minți pe cei din „Vladi”, după ce nu le-a acordat o lovitură de la 11 metri la o împingere în careu asupra lui Renato Ardelean, dar a pus mingea pe var pentru gazde la o fază la care portarul Cheșa lovise mingea cu pumnul înainte de a avea vreun contact cu Licker. A executat Molcuț pentru primul său gol la Socodor: 1-0 (min. 68). Apoi, proaspăt intrat pe teren, Bibarț și-a valorificat fuleul și majorat diferența în minutele 75 și 89, după ce a scăpat pe dreapta și a tras plasat pe lângă Cheșa. Concluzia a scris-o Gherheș, care a fost pe fază după un șut al lui Buia respins de goalkeeperul vizitatorilor, cu echipa vizitatoare acuzând arbitrajul.

La final, tehnicianul Socodorului a recunoscut că portarul echipei a fost decisiv în obținerea rezultatului maxim, cum – de altfel – același lucru e valabil și pentru Bibarț. „Virzob a făcut adevărate minuni în poartă, eu zic că a fost cel mai important om al nostru. Apoi calitatea lui Bibarț a făcut diferența în atac, mai ales că el a intrat pe fondul căderii fizice a adversarilor și am obținut o victorie atât de mult așteptată. Eu zic că am suferit foarte mult datorită lipsei de experiență în acest tur, poate cu două-trei achiziții în iarnă vom rezolva acest neajuns. Dar, până atunci, mai avem un meci important, cu o formație de calibrul nostru, din care vrem să scoatem ceva”, a menționat Tiberiu Daraz.

Formații:

Socodor: Virzob – Bragea, Gherheș, Maier, Licker – Zekany (79 Cristea) – Flueraș (83 Miron), Mako (62 Buia), Purtan, D. Ardelean (62 Bibarț) – Molcuț.

Glogovăț: Cheșa – Gherman, Tănasă, Cornea, L. Avram – Danciu, R. Ardelean, Doboș (71 Magdi), A. Gornic – Negrea, Bubuș.

Arbitri: Mircea Ardelean – Florin Vesa, Sergiu Burcă. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Ioan Hamza

Un comentariu

  1. Io cred că s-au marcat cel puțin 5 goluri din 11 metri, în etapa asta, dar pe site-ul AJF nu apare nici unul. Dacă tot sunteți în relații așa de bune cu AJF-ul, nu puteți să le spuneți să evidențieze și golurile din penalty, așa cum evidențiază autogolurile (cu minge roșie)? Nu de alta, dar așa este OK! Și o altă întrebare (de baraj): nu a fost nimeni în redacția ziarului Glasul Aradului care să scrie clasamentele, de le-ați luat de pe alte site-uri? Ați văzut cum or ieșit clasamentele în ziarul de luni, 21 noiembrie? Mai ales la Liga 3? Io vă dădeam cu capul de pereți, dacă eram șef la ziar!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button