Fotbal judetean

Mateucă a revenit cu puncte prețioase pentru „alb-verzi”: Cetate Săvîrșin – Voința Mailat 1-2





Două dintre formațiile ce luptă pentru supraviețuire în Liga a IV-a s-au duelat sâmbătă în comuna regală a județului Arad. Gazdele își puneau mari speranțe într-un succes pentru o vacanță (și) mai liniștită, dar Mailatul a strâns și ea rândurile. Eliminați cu Ineul, Barabaș, Bălă sau  Mateucă s-au aflat din nou pe gazon pentru formația lui Radu George, iar asta avea să conteze enorm în economia partidei.

„Alb-verzii” și-au arătat colții încă din debutul partidei, când bara s-a opus golului la execuția lui Mateucă. Apoi, gazdele au avut mai mult posesia și chiar înainte de ultimul fluier al reprizei au reușit să înscrie. După o centrare venită de pe stânga și o bălbâială în careul Mailatului, Victor Oprea a înscris norocos cu o lovitură de cap.

Pierzându-l pe Flavius Pavel la pauză, Săvîrșinul nu a mai avut aceeași față. Avea și așa destule absențe destul de importante, între care Alex Drăgan și Silviu Iștoc, iar pregătirea fizică nu e nici ea impecabilă. Pe acest fond, Mailatul a întors partida, prin două penalty dictate de Dorinel Herțeg. Mai întâi (min. 55), „centralul” a pedepsit un fault la V. Căliman, iar apoi la Mateucă (min 83). La punctul cu var s-a prezentat de fiecare Florin Mateucă (care, de altfel, nu și-a revenit după accidentarea la genunchi suferită cu Ineul) și l-a executat pe Irimia cu un șut pe centru și apoi în dreapta sa. Cetate a încercat să evite înfrângerea, dar Barabaș și-a făcut și el treaba la șuturile lui Neamț și Marc. S-a încheiat 1-2, iar „alb-verzii” s-au distanța puțin de zona fierbinte a clasamentului.

Formații:

Săvîrșin: Irimia – Ursulescu, D. Căliman, Dumitrescu, Seb. Iștoc – Marc, Cotuna, Fl. Pavel (46 Petrean), Băzăvan (86 Boc) – V. Oprea, Neamț.

Mailat: Barabaș – Mihnea, Bălă, S. Popa, V. Căliman – Ungureanu, Cernat, Cotoc, C. Olariu – Mateucă (90 Kașa), Cheșa (90+1 R. Covaci)

Arbitri: Dorinel Herțeg – Remus Naghi, Emil Cristea. Observatori AJF: Mircea Bondar, Ovidiu Coman

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button