Arhivă articole

noiembrie 2016
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

După UTA, Pletl susține și fotbalul județean: Beneficiare Zăbrani și Lipova


Cu puţin timp în urmă, s-a concretizat un important parteneriat între clubul fanion al Aradului UTA  şi firma Pletl, una din cele mai mari companii de transport internaţional de persoane pe ruta România –Germania. Dar societatea arădeană și-a concretizat politica de promovare şi ajutorare a fotbalului și la nivel de județ. Beneficiare sunt Victoria Zăbrani și Șoimii Lipova, ambele echipe fiind susținute cu un rând de echipament sportiv având inscripţionat tricoul de joc, alături de stema clubului, logo-ul firmei.

„Este o onoare pentru noi că firma Pletl şi-a îndreptat privirea şi spre clubul nostru. Domnul Manfred Pletl ne-a întins o mână de ajutor cu acest frumos echipament sportiv pe care ni l-a dăruit ca semn al prieteniei şi nu în ultimul rând ca şi cunoscător al tradiţiei sportive din comuna noastră”, a menționat Tineriu Nicula , preşedintele clubului de pe Mureș.

La rândul său, proprietarul firmei Pletl a ținut să sublinieze: „Şi acestă acţiune face parte dintr-un proiect mai amplu pe care firma noastră l-a început cu echipa fanion a Aradului, UTA şi pe care am dorit să-l continui cu echipele din zona noastră, Victoria Zăbrani și Șoimii Lipova. Implicarea mea se datorează faptului că sunt un iubitor al sportului rege şi cred că pot să contribui la relansarea lui și aici, în județ. Mai precis să punem bazele pentru performanţele viitoare la care tindem cu toții”.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.