Liga a 2-a

Etapa a 18-a a Ligii a II-a a debutat nefericit pentru UTA: Brașovul s-a distanțat la 4 puncte





De câteva minute, runda intermediară a ligii secunde și-a consumat prima întâlnire, încheiată nefericit pentru UTA implicată în lupta pentru promovare. A fost:

Luceafărul Oradea – FC Braşov 1-2

Păcurar 86 / Goge 38, Istrati 79

Mâine ora 12

CS Afumaţi – CS Mioveni  – Digi Sport1, Dolce Sport1

Mâine, ora 14

Sepsi Sf. Gheorghe – Metalul Reşiţa

Juventus Bucureşti – Dacia Unirea Brăila

Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava – Digi Sport1, Dolce Sport1

Dunărea Călăraşi – CSM Rm. Vâlcea

Unirea Tărlungeni – Chindia Tîrgovişte

ASU Poli Timişoara – CS Baloteşti

Academica Clinceni și UTA stau.

pozaclas

5 comentarii

  1. Patimasi utisti era de asteptat ca Brasovul sa castige la Luceafarul si sa se distanteze de noi…!Ratarea promovarii noastre s a facut in acel meci de pomina de la Brasov 2 la 3 si unde doar nagy putea pierde in prelingiri !!!Apoi au urmat KO primite de la Sfantu Gheorghe,cu Colentina acasa si in deplasarea de la Satu Mare.Vorba unora ,,sa stai stramb,dar sa judeci drept,, si atunci cam sa nu se distanteze Juventus si FC Bv.de noi.Si locul 3 e foarte greu de atins cu asemenea sincope,dar hai sa castigam cu UTA la Targoviste si in 2017 la cei care ne au ciupit puncte….Valoarea unor puncte castigate afara in tur,au pret dublu in retur pentru cei care doresc promovarea …si pe care adevaratii oameni de fotbal o cunosc…!HAI UTA,ca vrem surprize din partea ta !Bine c a fost demis d l Dugaesescu, ca prea mult l am pomenit !

    0
    0
  2. Nu cele 4 puncte , diferenta fata de Brasov, sint problema,ci faptul ca la Brasov,dupa ce au primit banii pentru Chipciu, s-a facut ordine, conducerea si antrenorul ( R. Pascu si Talnar) vorbesc aceiasi limba,echipa chiar joaca, in plus au si relatiile necesare ca clubul sa fie ajutat, nu incurcat, de terti si fluierasi. Nu este ca la UTA, aici doar se vorbeste de dorinta de promovare, nimic nu se face pentru asta. S-au despartit de jucatori buni, aiurea si pe gratis, nu au adus in loc decit pe Andor si David ( acesta pe un post acoperit)., in continuare sint impinsi unii juniori, in fata, terenul este necorespunzator, nu se poate juca aici, in prima liga.Conducerea este fara nici o relatie la FRF, la arbitri, are mereu acelasi gand dublu ( Atleticio& UTA). La asta se mai adauga dezorganizarea, totala : biletele le vind suporterii, la meciul cu Poli o peluza era goala, desi interesul era maxim. Foarte multe posturi, in echipa Miron,Manea, Gligor, Burla, Chindris, Stratila, Curtuius, Petre) nu au rezerve, dublura, se tot muta juniorii. Daca la asta adaugam ca si UTA 2 si UTA Judet stau prost, avem imaginea unui club, cu o conducere ce vorbeste frumos, dar nu face mai nimic, in afara de a-si urmari interesele proprii si personale. Si atunci cum sa promovezi ?. Cum Primaria, care este principalul suport financiar nu zice nimic- ca si asa nu-i place fotbalul, ca si asa nu se pricepe, ca si asa are lipsa stadioanelor pe cap,- in conditiile astea, pentru conducerea UTA…”cainii latra..caravana trece „., si nu imbatam cu refrenul….poate ca ..la anul !. Si asa trec aniii, cu o dubioasa ingaduinta a unor suporteri care accesta ,fara cracnire parerea ca …atata putem.

    0
    0
  3. UTA nu si-a spus ultimul cuvant abia de-acum incepe returul si in plus mai este meciul cu Chindia ,nimic nu s-a schimbat ,poate doar faptul ca vine vremea mai rea si terenurile sunt grele pe oriunde se va juca in divizia B, iar la ARAD nu mai vorbesc ,esti totusi bine ca mai avem doar un joc acasa cu Foresta Suceava ,echipa pe care am batut-o chiar in debut, in deplasare fara drept de apel! La Arad este nevoie de liniste in primul rand si din aceste 3 partide care urmeaza sa se dispute sa obtinem mimin 6 puncte sau poate CHIAR 7 puncte! In iarna trebuie facuta o analiza profunda si cel mai important lucru trebUie facute cateva transferuri,UTA sufera numeric in primul rand si apoi se poate aduce si ceva de valoare, daca se doreste cu adevarat PROMOVAREA! Oricum UTA a arat ca echipa si cu putine exceptii baietii au facut partide bune si chiar f.bune! Nu am intele plecarea lui Nagy ,omul care a adus aceasta echipa din judet la un meci de prima liga! Ce A facut ROSU ,eu nu am vazut nimiC schimbat ,poate doar ca el are alta carte de vizita! Cu rOSU SAU FARA rosu ,UTA este echipa fanion a Aradului,brendul de marca in orasul de pe MURES si campioana provinciei! Rosu isi va trece in CV-ul sau si acest lucru si vreau sa cred ca nu vrea sa-i para rau daca nu realizeaza cel putin rezutatele lui Nagy,adica sa prinda macar locul 3 si sa duca Aradul macar la baraj ptr.a doua oara cosecutiv! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0
    1. Cum adica nu vezi nimic de cand a venit Rosu? S-a schimbat in bine jocul,nu se mai joaca bubuiala lui Roly si marcam mult mai mult.Echipa joaca pe atac numai sta in aparare la 1-0 cum facea cu Roly.Sau poate tu nu ai vazut meciurile echipei si vorbesti asa ca sa ai ce face! Este adevarat ca UTA este echipa fanion si brandul Aradului,dar sa amesteci antrenorii in treaba asta e cam ciudat,sau s-a lim pezit tulburelul si ai pofta de scris :))

      0
      0
  4. La ce rezultate au fost in etapa intermediara,nefavorabil UTA.-ei, UTA. trebuie sa pregateasca foarte bine meciul cu Chindia Targoviste de duminica pt. a castiga acest meci ,fiind foarte impotant pt. a tine pasul cu celelalte echipe de pe podium, locurile 1 , 2 si 3. Alt rezultat nu se concepe ,decat VICTORIA !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button