UTA Arad

A venit oferta pentru Petre? „Citesc presa ca și cum nu ar fi vorba despre mine. Când va fi cazul sper într-un transfer în străinătate”





Cu cele patru goluri reușite la Balotești, în fața unor impresari și scouteri importanți la nivel european, Adrian Petre ține prima pagină a ziarelor din România, dar și presa din Italia i-a dedicat destule materiale. Fiindcă Omar Millaneto a fost reprezentatul la fața locului a celor de la Genoa, publicații importante din Peninsulă, ca Tutto Mercato, Corriere dello Sport, Sky Sport sau Pianeta Genoa îl dau ca și transferat pe atacantul de 18 ani la „Grifon”.

Dar, instantaneu, și site-urile de specialitate au luat foc, și pentru că Steaua și Dinamo vând cel mai bine, arădeanul e dat când în curtea vicecampioanei, când în cea a „câinilor roșii”. În tot acest timp, Petre își vede de antrenamente la Arad și are o „rețetă” specială anti-zvonuri. „Eu la UTA nu am discutat absolut cu nimeni din conducerea clubului despre transferuri, oferte sau chestiuni pe care le mai citesc prin ziare. Mi se pare și normal să se întâmple lucrul acesta, atâta timp cât mai sunt de jucat meciuri oficiale în acest an și capul trebuie să-mi stea exclusiv la ele. Oricum, citesc presa ca și cum nu ar fi vorba despre mine, încerc și eu zic că și reușesc să fiu cât mai detașat de ele. Iar dacă e să rămân cu ceva după toate aceste zile, este dorința și mai mare să demonstrez ce pot cu adevărat”, a menționat golgheterul „Bătrânei Doamne”, cu 17 reușite.

În România, echipa ce pare cea mai interesată de serviciile lui Adi Petre pare Dinamo. Însă, utistul nu pare foarte interesat de o aventură la formația din Ștefan cel Mare, chiar dacă ar avea șansa să joace într-un derby de România cu fostul său coleg, stelistul Dennis Man. „Dacă aș face un scop din a juca toate derby-urile din țară poate m-aș gândi și la Dinamo sau alt club din Liga 1. Așa, însă, când va fi cazul, sper într-un transfer din străinătate. Fie că e Genoa, sau alte echipe importante, cu stadioane mari și suporteri numeroși și pătimași”, a adăugat utistul.

Din informațiile noastre, Genoa Calcio a prezentat deja o ofertă oficială pentru Adi Petre. Ar fi vorba despre 450 de mii de euro, plus alte 200 de mii din bonusuri, dar și posibilitatea ca fotbalistul să rămână la UTA până în vară. Cert este că șefii „alb-roșilor” ar avea trei zile la dispoziție să le dea un răspuns italienilor.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button