UTA Academie

Le-a surâs și Cupa chiar și fără câțiva titulari: Unirea Alba Iulia – UTA Under 17 1-4Viceliderul seriei de vest din Elite s-a deplasat până în Cetatea Unirii în primul tur al Cupei României. A făcut-o fără doi dintre titulari, Deliman și Frai, menajați, în timp ce Gruiescu sau Dumitru au început meciul pe bancă.

Startul a fost ratat pentru arădeni, care au încasat gol în minutul 3, după care – însă – au preluat controlul partidei și golurile au venit ca o consecință firească. Faur a egalat după un sfert de oră, punând latul la centrarea lui Toma Bodri, iar Luca Bodri a stabilit  scorul pauzei dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. La 6 minute de la reluare, Nick Faur și-a trecut în cont dubla după o acțiune personală, iar Gruiescu a închis tabela chiar în ultimul minut de joc, după ce a driblat și portarul angajat fiind de Petcuț.

S-a încheiat 1-4, utiștii atingându-și scopul din toate punctele de vedere. „Am menajat și odihnit câțiva jucători, le-am dat șansa și altora să joace și au făcut-o chiar bine. Pentru Stan e chiar primul meci de 80 de minute, sper să prindă curaj și încredere. Nu am avut nici accidentați, nici cartonașe, am făcut o repetiție bună înainte de meciul tare din weekend. Găzduim Ciucul, o echipă ce a câștigat și ea azi în Cupă, cu 6-1, la Sibiu”, a spus Costel Bogoșel, antrenorul puștilor utiști, alături de Mihai Petcuț.

Pe terenul doi de la baza sportivă „Cetate”, UTA Under 17 a folosit următoarea „garnitură”: Zamfir – Covaci (41 Dumitru), Onuțan, Sabău, Stan – Țuța (41 Gruiescu), L. Bodri, T. Bodri (56 Obrad), Deta – Petcuț, N. Faur (47 Șiclovan).

FOTO: UTA Media DesignLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button