UTA Academie

Stahl, decisiv și în Cupă: LPS Oradea – UTA Under 19 0-1După exact o săptămână, juniorii mari ai UTA-ei s-au întors pe Crișul Repede pentru a lua biletele pentru turul următor al Cupei României Elite. Arădenii vor încerca să-și apere trofeul cucerit stagiunea trecută și au început bine. Au câștigat cu 1-0, după reușita lui Albert Stahl, cel care marcase și în campionat, în urmă cu 7 zile, o „dublă” împotriba LPS-ului. În minutul 29, mijlocașul de bandă a fost pe fază la o centrare a lui Iova scăpată din mână de portarul gazdelor.

„Deși victoria a fost la limită, nu s-a pus problema câștigătoarei. Am mai avut și alte ocazii, cele mai importante fiind ratate de Costin, care a scăpat în două rânduri singur cu portarul, dar a trimis alături. Suntem mulțumiți de scor, dar și de faptul că toți jucătorii, inclusiv cei din circuitul primei echipe, ca Mara, Jorza, Costin, Copaci sau Stahl și-au făcut antrenamentul”, a menționat Adrian Ungur, care l-a avut alături pe bancă pe profesorul Cristian Păcurar. Dan Oprescu și Vasile Sin au rămas la Arad să se ocupe de lotul de Liga a 3-a a clubului.

UTA Under 19 i-a folosit azi pe: Mara – Iova (83 Curta), Savin, Rogojan, Revesz – Jorza, Pop (55 Brănișteanu) – Mager (78 Al. Lazăr), Copaci (49 Țurcanu), Stahl (65 Vasile) – Costin. „Roș-albii” își vor afla adversarul din runda următoare mâine.

FOTO: UTA Media DesignLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button