Fotbal judetean

„Știli” nu și-a iertat fosta echipa: Victoria Zăbrani – CS Ineu 4-0





Adrian Abrudean și-a legat marea parte a carierei de jucător și antrenor de CS Ineu, grupare pe care a întâlnit-o, ieri, din postură de antrenor la Zăbrani. Și nu a existat milă pentru plăpânda formație ce într-un an de zile a ajuns de la mijlocul clasamentului Ligii a 3-a codașă în județ. În principiu, au fost decizii asumate ale conducerii zărăndanilor, care – însă – e chemată să schimbe ceva în această iarnă, mai ales că jucătorii experimentați s-au arătat foarte nemulțumiți la capătul partidei ce a pus capăt turului.

Revenind la meciul de la Zăbrani, să spunem că amfitrionii au controlat destul prima repriză, și-au creat câteva ocazii clare, dar aveau să deschidă scorul de abia cu 5 minute înainte de odihnă. Atunci, L. Olariu a fost faultat în careu, iar Crișan nu a ratat de la punctul cu var. În debutul părții secunde, Victoria a slăbit ritmul, s-a lăsat surprinsă pe niște atacuri ale adversarului, însă acestea s-au soldat doar cu centrări în fața porții lui Brutyo rămase fără rezultat. A fost nevoie de o execuție frumoasă a lui Zele de la aproape 30 de metri și o eroare a portarului Pușcaș pentru ca Zăbraniul să clarifice lucrurile (min. 75). Ba mai mult, până la ultimul fluier, „alb-roșii” au mai punctat de două ori pentru un rotund 4-0.  Au făcut-o în minutele 87 și 89, prin L. Olariu (acțiunea personală și un șut plasat din careu) și Dragomir (reluare din apropiere la centrarea aceluiași „Oală”).

La final, jucătorii, antrenorii și conducerea l-au avut invitat și pe primarul Marian Toader la masa de final de an. „Având în vedere că nu cunoșteam deloc echipa când am preluat-o, iar câteva săptămâni ne-am pregătit doar pe sintetic căci vremea  nu ne-a permis să intrăm pe terenul central pentru a nu-l strica și mai mult, sunt destul de mulțumit de cum au decurs lucrurile. Sigur, am pierdut aiurea câreva puncte, însă trebuie să recunoaștem că am avut la dispoziție un lot destul de limitat. Oricum, există un nucleu de 4-5 jucători în jurul cărui se poate construi o echipă bună la Zăbrani, iar conducerea mi-a promis sprijin în acest sens. Totodată, avem și câțiva jucători tineri interesanți, care – însă – trebuie să muncească mai mult. Zilele următoare urmează să facem o analiză succintă a celor întâmplate de când am preluat echipa, probabil vom lua primele decizii la nivel de lot și stabilim programul de pregătire pentru iarnă. Sunt convins că echipa va arăta mult mai bine de la primăvară”, a menționat Abrudean.

Fostul mijlocaș reretă situația neplăcută prin care trece fosta sa echipă, dar e convins că lucrurile se vor îndrepta și acolo. „Ineul este un club de tradiție, își va reveni mai repede sau mai târziu. Probabil, în această iarnă, toți factorii de decizie de la club se vor așeza la aceeași masă și vor face lucruri concrete pentru a pune pe picioare echipa”, consideră „Știli”, care a terminat toamna cu Zăbraniul pe locul 9, cu 18 puncte strânse.

Formații:

Zăbrani: Brutyo – Rogojinaru, Hodan, Cati, Topai – Achim (68 Stancu, 72 Mereuță), Zele, Crișan, Dragomir – Rancov, L. Olariu.

CS Ineu: Pușcaș – Rădac (46 L. Udrescu), Iaroș Karmanoczky, Hulbăr – Belei (84 D. Mîneran), Zdrențan, Spătaru, Gavrilă – V. Mașniță, G. Mașniță (40 Dragoș).

Arbitri: Dorinel Herțeg – Gabriel Hărduț, Zoltan Nagy. Observatori AJF: Mircea Bondar, Ovidiu Coman.

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button