UTA Arad

Gane: „Am pierdut împotriva cursului jocului, UTA a avut o ocazie și golul”





Jerry Gane a mai bifat un meci dezamăgitor pe banca  CSM-ului din Zăvoi. Formația sa a stat mai bine la capitolul ocazii de poartă, însă punctele au rămas în posesia „Bătrânei Doamne”.

La final, fostul atacant al Craiovei a băgat partida cu arădenii în contextul parcului slab din acest tur. „Așa am pierdut multe puncte în acest sezon, adică nemeritat, împotriva cursului jocului. Până la urmă, noi am fost echipa ce a controlat meciul, am avut mai multe ocazii, inclusiv o bară, dar nu am prins cadrul porții când trebuia. În schimb, UTA a avut o singură ocazie mare în prima repriză, iar apoi doar faza golului, una norocoasă cu un șut-centrare neatins de nimeni. Noi plecăm cu gândul de a câștiga fiecare meci, dar apar greșeli, neatenții, în momente decisive, ce, din păcate, nu pot fi controlate. Azi am suferit pentru că nu am dat gol. Mă așteptam la UTA să paseze mai mult, dar au jucat îndeosebi cu mingi lungi. Însă, asta are mai puțină importanță acum, căci punctele au rămas la ei”, a punctat Gane.

Oltenii joacă în ultimul meci al anului chiar cu marea rivală a UTA-ei, cu implicații în subsolul clasamentului. „Când pierzi două-trei meciuri te gândești tot timpul la retrogradare, dar și când câștigi îți spui mereu că se poate și vorbești chiar și despre promovare. Ăsta e fotbalul. E un un format în premieră al Ligii a II-a, cu multe meciuri interesante, din care ne-am fi dorit să ieșim mai bine. Sperăm, totuși, să nu se mai retragă echipe și să jucăm cât mai multe partide și la primăvară. Lupta e interesantă în special la vârf, unde se bat cu șanse relative egale de promovare 5-6 echipe. În ceea ce ne privește, e clar că ne-am fi dorit să fim mai sus în clasament, dar iată că stăm destul de rău”, a adăugat tehnicianul „alb-albaștrilor”.  

Ce urmează la Râmnicu Vâlcea în iarnă? „Deocamdată, ne propunem să recuperăm trei puncte la adevăr la Timișoara, dar pentru asta trebuie să fim foarte concentrați. Se apropie vacanța și anticipez probleme în acest sens, după un tur de campionat încărcat. Apoi, analizăm individual fiecare jucător și echipa în ansamblul ei. Eu o fac ca antrenor, conducerea ca factor ce decide în funcție de perspectiva din iarnă”, a încheiat Jerry Gane.

9 comentarii

  1. La ce arbitraj, penivil, progazde, a facut Omut, e de mirare ca Gane sa mai aiba obiectiuni. E adevarat au avut 2 bare, dar la suturi, de departe. UTA nu a facut antijoc, a jucat ce a stiut, ce a putut. Cu Stratila era mai bine. Este o victorie muncita, e advarat si cu ceva noroc, dar la cit ghinion a fost cu Brasovul, cu Timisoara era normal sa se mai invarta roata…

    0
    0
  2. De aceasta data arbitrajul a fost in limite normale , un maxim 5% pentru gazde inerent, dar fara sa influenteze deloc cursul jocului. E de la cer la pamant diferenta fata de ce sa intamplat in trecut la Brasov de exemplu . As fi multumit sa avem parte de asemenea arbitraje in viitor

    0
    0
  3. Care arbitraj in limitele normale Geo !!! A fost un arbitraj de toata jena ,pro Valcea . Cum sa nu te legi de arbitraj cand ,Omut asta a arbitrat anormal.

    0
    0
    1. Hai sa fim seriosi, etapa de etapa niciun arbitru nu este corect! Propuneti sa aduca arbitri dintr-o alta galaxie!

      0
      0
    2. Depinde de limitele fiecaruia Nelule … Limita mea a fost intinsa la maxim in partida de la Brasov , fata de acea partida arbitrajul de aici a fost sublim. Dar daca tu spui ca acest arbitraj a fost de toata jena , atunci eu propun sa vin sa cautam impreuna brigada de la Brasov si sa ne asiguram ca nu mai arbitreaza niciodata 🙂

      0
      0
  4. Dar tu nu ai vazut ,la cat de calm este Rosu ,a sarit ca ars la multe faulturi grosolane asupra jucatorilor sai , smulgandu-si ecusonul de la gat arucandu-l jos, nemaisuportand stilul aberant impus de Omut. Nu le mai lua apararea Geo ca , din cauza acestor arbitrii se pierde munca acestor antrenori si prime catre jucatori etc.

    0
    0
    1. E adevarat ceea ce spui , nici vorba sa le iau apararea ( Stroe stie ce spun ) , cred in schimb ca daca era Rosu in locul lui Nagy la Brasov murea cu arbitrul de gat .

      0
      0
  5. Nu stiu daca Rosu murea cu arbitru de gat la meciul cu Brasov. Acolo a fost neglijenta mare a lui Manea, care nu avea niciun rost sa il tina pe brasoveanul Istrati de brat impingandu-l pt. ca mingea deja nu mai putea fi ajunsa de niciun jucator in care Miron o prinsese in brate . Si la golul trei dat de ei a fost o totala lipsa de concentrare. Deci la Brasov, UTA. a pierdut pe mana ei !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button