Fotbal juniori

Atletico și-a surclasat adversarele la Reșița și luptă pentru trofeu la Memorialul „Gheorghe Ola”





Timp de două zile, Sala Sporturilor din Reșița a fost gazda turneului zonal al Memorialului Gheorghe Ola, competiție rezervată copiilor născuți în anul 2007. Campioana Aradului a avut-o ca principală rivală pe Juventus Timișoara, pe care, însă, a bătut-o clar în meci direct, cu 5-1.

De altfel, Atletico și-a învins toate cele patru adversare în Valea Domanului și anume: Primavera Deva, cu 3-1, Școlar Reșița, cu 8-0 și Unirea Alba Iulia cu 10-1. „După scor, s-ar spune că Deva ne-a pus cele mai mari probleme, însă nu a fost așa. Fiind primul meci al turneului, la o oră destul de matinală, copiii s-au încălzit mai greu și au ratat destul de mult. Juventus era mai apropiată ca valoarea noastră, ne-au și pus ceva probleme, dar portarul Andrei Cigherean ne-a salvat în câteva situații grele. Apoi, în 10 minute am marcat de trei ori și am scăpat în câștigători. Jucându-se reprize de câte 25 de minute a fost important să am la dispoziție un lot destul de omogen și jucători apropiați ca valoare și astfel am putut să-i rotesc. Astfel am câștigat la prospețime fizică față de alte echipe. Așteptăm să vedem unde jucăm finala, deocamdată ne bucurăm că suntem printre cele mai bune opt echipe din țară”, ne-a spusprofesorul Adrian Petruț, care-l are alături de el pe banca lui Atletico 2007 pe Adrian Rusu.

La „zona” de la Reșița, „galben-negrii” au deplasat următorul lot: Andrei Cigherean, Alessio Calotă, Lucas Câmpan, Kevin Cotuna, Mario Salka, Darius Şiclovan, David Ştef, Daian Tăutan, Mario Rusu, Adrian Dragoș și  Luca Indreica.

FOTO: Marian Cărăvan (expressdebanat.ro)









2 comentarii

  1. In turneul de la Sebes din 9 si 10 dec,.Atletico Arad v a avea galerie sebesana la meciurile ce cred ca se vor desfasura in sala Florin Fleseriu ,de langa piata Sebes.Felicitari pentru victoria de la Resita !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button