Fotbal judetean

Zăbraniul, singura divizionară a patra ce și-a schimbat antrenorul în tur: „Căsnicia cu Pința – într-un punct mort, „Știli”, un perfecționist”





Cortina peste turul edițiiei 2016-2017 a Ligii a IV-a Arad a coborît de zece zile, lasănd loc analizelor pentru mișcările de trupe ce urmează în iarnă. Probabil, Victoria Zăbrani va fi destul de activă pe piața transferurilor și asta pentru că lotul din vară a fost făcut de un antrenor, iar un altul a fost nevoit să lucreze cu el de pe la mijlocul turului.

După înfrângerea cu 8-2 suferită la Sântana,  Leontin Pința și-a dat demisia, iar conducerea clubului i-a și acceptat-o de această dată. „Cu Leo am lucrat foarte bine în ultimii trei ani, dar căsnicia cu el ajunsese într-un punct mort.  El a spus mereu că răspunde pentru copiii lui, dar în special aceștia l-au abandonat oarecum. I-am respectat dorința de a pleca, îi mulțumim și pe această cale pentru treaba făcută la club în mandatul său. Atât lui, cât și grupei de juniori care ne-a ajutat când ne-a fost mai greu. Eu spun că am rămas în relații bune, doar că venise timpul unei schimbări”, susține Tiberiu Nicula.

stili4

Președintele „roș-albilor” de pe Mureș  explică și opțiunea pentru Adrian Abrudean. „Întotdeauna l-am apreciat ca antrenor, am avut șansă să fie liber și dispus să reintre în circuit. Am apelat la bunăvoința lui, i-au plăcut condițiile de la Zăbrani și și-a făcut treaba cât a putut de bine, cu materialul avut la dispoziție. Dar, <<Știli>> e un perfecționist, vrea să muncească și vom încerca să-i punem la dispoziție din retur cât mai mulți jucători dintre cei doriți de el”, a adăugat Nicula.

Probabil, Zăbraniul se va despărți de-o parte dintre dintre jucătorii care au apărat culorile clubului în tur, însă asta numai după ce se va începe efectiv campania de achiziții. Pentru „stranierii” Stancu și Dragomir, fotbaliști veniți din sudul în județul nostru, ceasul a bătut deja, ambii intrând în vacanță cu dezlegările în mână. „Au fost experimente nereușite, atâta tot”, a comentat Nicula, care anunță și „divorțul” defintiv și de Avram, fotbalist care – de altfel – nu s-a mai prezentat de două luni la echipă.

În schimb, șeful Zăbraniului se bucură că l-a redescoperit pe Laurențiu Olariu, la cei aproape 40 de ani. „La început, aveam mari dubii în privința sa, căci – totuși – are o vârstă, dar s-a dovedit un jucător foarte important pentru noi. Ne-a scos din multe situații grele, evoluează pe mai multe posturi, cu siguranță va rămâne cu noi. Eu zic că vom face un lot bun pentru retur în jurul său, dar și al altora, ne propunem să terminăm campionatul cât mai sus. În orice caz, în prima parte a clasamentului, nu mai jos. Eu zic că oferim condiții cât de cât bune pentru fotbalul județean, suntem, poate, printre puținele echipe ce suntem cu toate drepturile financiare la zi”, a mai precizat Nicula.

La capitolul minusuri a fost starea terenului. „Sincer, nu ne așteptam să se rupă, dar nici vremea ploioasă nu am prevăzut-o. În plus de asta, am jucat două echipe pe el, i-am găzduit și pe vecinii de la Lipova și, într-adevăr, în luna noiembrie a devenit aproape impracticabil. Dar, deja a început să-și revină, la primăvară vom avea același gazon bun atât de apreciat în județ”, mai crede președintele Victoriei.









Un comentariu

  1. Un articol foarte bun care lamureste multe niste lucruri. Leo Pinta si copiilor lui care au jucat pentru noi la Victoria Zabrani , multumiri si respect pentru munca depusa , in era nevoie de o schimbare la nivel de lot de oare ce sa ajuns intr-un punct de amatorism la nivel de lot iar asta afecta echipa la nivelul rezultatelor . Mult succes Victoria Zabrani !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button